Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nézve a mai illetve az elmúlt napok történéseit és legfőképpen a forgalmi adatokat én ezt egy tökéletesen levezényelt folyamatnak látom.Tegnapelőtt megcsillantották a 900 feletti szinteket sokan beszálltak most pedig dobáltatják el a remegőkkel méretes bukóval. Profi munka! Kíváncsi vagyok hol lesz az alja,bár ennél sokkal lejjebb már nem gondolom.Aztán hajrá felfelé:)
Tisztelt Befektetők-Tulajdonostársak! SZVSZ. Jó ideje szemlélem Én is az árfolyam csökkenését, néha oldalazását. Tulajdonosként hosszabb távon nem látok okot idegességre, mivel a mostani szinteket a nagyobb akvik és azok kifizetése is indokolhatja, továbbá az év végi árfolyam beállítás és adóoptimalizálás is sokat nyomhat a "latba". Senkinek nem érdeke hosszabb távon az alacsony árfolyam viszont, az alacsonyabb adózás és az akvikhoz mért "optimális" részvényár beállítása igen. Véleményem szerint meglátogatjuk a 700-750 közötti szinteket a múltbéli adatokból jól prognosztizálhatóan. Ezért is látom-gondolom úgy, hogy aggodalomra semmi ok. A papírral továbbra is és a jövőben is lehet pénzt keresni! Írásom célja csak a véleménycsere, és esetleg konstruktív együttgondolkodás. A tőzsde lényege a változás, az árfolyammozgás. Csak ennek vagyunk tanúi. Aki teheti, kereskedje le a mozgásokat és lehet örülni a plusz nyerőnek. Maradok maximális tisztelettel Önök fele!
Kedves Real! Most bíztatod a többieket, hogy nyugi, tavasszal is volt ilyen és majd megyünk fel, vagy esést vársz vagy nem is akartál ezzel a hozzászólással semmit sem mondani, csak érezted, hogy meg kell szólalj ebben a kritikus helyzetben, amikor már kedvenc elemzőnk is beírta, hogy beestünk a szakadékba... Egyébként pakkom felét tegnap 800-nál adtam nyerőben és lassan készülök vissza venni. Ez utóbbi mondatot kénytelen vagyok ide írni, mert az "amerikai" topikjából örökre tiltva vagyok..Mondjuk el nem tudom képzelni, hogy ez a faszi mennyit alszik, mert mindent elemez, közben az itt leírtakra hivatkozik, tehát ezt is olvassa..Hihetetlen teherbírású a fószer, ez tény :) Mondjuk kedves Pomperj azt nem tartom korrektnek, hogy az itteni hozzászólásokon gúnyolódsz, de reagálásra nem adsz lehetőséget. Ez azért elég gyenge jellemre vall...
Ezért írtam tegnap,hogy kockázatos stoppot betenni. Aki bízik aT-Sys akviban és a sok megrendelésben,vegye és tartsa,aki pedig nem adja. Most vér folyik minden szinten.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...