A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Tavaly nyáron/ősszel még én is örültem az akkori e-o-y-nak, és bírom a Concorde-ot, szerintem itthoni viszonyok között tényleg egy erős szakmai csapatuk van. És most jön a DE. Már 2025 májusban is kijöttek egy 2025 e-o-y HUF 6,560-nal, majd 2025 augusztusban megerősítették a 25 e-o-y 6560-at, azóta is tartották, aztán látjuk, hogy hol mozog az árfolyam akár a "2025 e-o-y"-hoz képest is. Most meg emeltek rajta 160 forintot. Ameddig nem tisztázódik a tulajdonosi körrel kapcsolatos helyzet, a politikai szándék, addig nincs jelentősége, hogy e-o-y vagy 12m vagy akármi.
Ezen nincs mit kifejteni. Ha vizsgálnák, akkor az árfolyam meglepetést okozna negatív irányban. Viszont nem hiszem, hogy ilyenre idén sor kerül. Ez sokezredik fontosságú lesz a számtalan kifogásolható kormányzati döntés közül.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link