Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A mogyi termékekről nem tudsz mondani valamit? Az a cég hogyan muzsikál? Vettem tavasszal olaszban az iper tosanoban mexicói kukoricás snakcet 20 centért itthun meg vagy 350 egységnyi forint. Volt wasabis mogyoró is 40 centért vettem abból is. Bár itthun is ennyiért adnák ;)
Köszönöm szépen , minden rendben csak elég lett választások után mindenből és még csak nem is olvastam a topikot se. Rengeteget foglalkoztam a politikával, amivel nem kellett volna, az elmúlt években. Egy jóléti államban a nép jó része nem tudja, kik a vezetők és nem is kell tudnia. Nem azzal kell foglalkozni, hanem a dolgával, hobbijával, szórakozással,... De itt ezek bemásztak rendesen mindenhová ahová nem kellett volna! Nem leszek itt sokat, de azért időnként benézek. Csak itt töltöttük az elmúlt pár évet együtt :) olyanokkal is, akik nem értettek velünk egyet.
küldöm a kognitív disszonancia című nótát a világ összes zenei stílusában azoknak akiket a lábon kihordott agyhalál megakadályozott a stockholm szindrómába oltott gyászfolyamat feldolgozásában. Avagy hogy a klasszikusokat idézzem: Ha azt veszed észre döglött párton lovagolsz hagyd abba a sivalkodást.
Nestlé Diósgyőr (by gúgli AI): Milyen termékeket gyárt Diósgyőrben a nestlé? A Nestlé diósgyőri gyára kizárólag üreges csokoládéfigurák (mint például csokoládémikulások, húsvéti nyulak, tojások és csibék) gyártására specializálódott. [1] Azonban a csökkenő piaci kereslet miatt a vállalat bejelentette, hogy az év végével végleg leállítja a termelést a diósgyőri üzemben. [1, 2] További magyarországi üzemekben milyen termékeket gyárt? A Nestlé Magyarországon a diósgyőri üzemen kívül még két kiemelt gyártóközpontot működtet, amelyek teljesen más termékkategóriákra specializálódtak. [1] Szerencsi gyár Ez az üzem a Nestlé közép-európai regionális italporgyártó és -töltő központja. Az itt készülő termékek jelentős részét exportálják. [1]
Kávétermékek: Itt gyártják és csomagolják az európai piacra szánt NESCAFÉ 3in1 és 2in1 instant kávécsomagokat.
Kakaóitalporok: Itt készülnek a népszerű NESQUIK (például a Nesquik OptiStart és All Natural) italporok.
Pótkávék és egyéb italporok: Különböző egyéb Nestlé márkájú instant italok keverése és csomagolása zajlik itt. [1, 2]
Büki gyár A Vas vármegyei üzem a Nestlé állateledel-gyártásának kelet-közép-európai központja, és Európa egyik legnagyobb ilyen gyára. [1, 2]
Állateledelek kutya- és macskaféléknek: Száraz eledeleket, konzerveket és alutasakos nedves tápokat állítanak elő.
Főbb márkák: Itt készülnek a Purina, Felix, Darling, Friskies és Gourmet termékek. [1, 2, 3]
Tegnap még azt írtad, hogy az új kormány újabb akku gyárakat hoz az országba,most meg azt írod, hogy elkergeti őket. Nem lehet kiigazodni rajtad. Szerintem sz*patsz engem!
legújabb !!!! Rendet teszünk a globális nagyvállalatok társasági adófizetése kapcsán, ami egyet jelent az adóalapok bővítésével és bizonyos adókedvezmények szűkítésével. Emellett duplájára emeljük a szennyező vállalatok által fizetett levegőterhelési díjat.
Tovább is van , mondjam még? Megfúrta a kormány a Szolnok-Abony közé tervezett elektrolitgyár gigaberuházását, távozik Magyarországról a BMW és a Mercedes óriási kínai beszállítója. Nem számít...
" gyáregység a Nestlé Hungária Kft. árbevételének kevesebb mint 3 százalékát, hazai gyártási volumenének pedig 0,4 százalékát adja" F*ngom sincs,te honnan veszed az adataidat. Szerintem nektek külön gyártják ezt a sok f@szságot.
Egy cégen belül bezárnak egy gyáregységet ami nem termel profitot. Pont ettől lesz nyereséges maga a cég, hogy a veszteséges tevékenységétől megszabadul.
" szezonális édességek iránti kereslet visszaesése miatt az év végén befejezi a termékek előállítását a Nestlé diósgyőri üzemében – " "Nestlé szerencsi és büki gyára továbbra is dinamikusan fejlődik"
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)