Én el voltam veled, de tényleg kár a poltikában agressziven részt venni. Kívánom legyen szép életed, igyekezz céljaidat elérni, Hidd el nem elsősorban a rendszertől függ milyen minőségű életet teremtünk magunknak. ( bár sokan nem így gondolják )
Én is néha eltűnők napokra hetekre, van véleményem, de szándékosan nem sértenék meg senkit, mert másképp gondolkozik. Jó lenne , ha lenne valami konszenzus a magyarok között, nem pedig szurkoló táborként harcolnának egymással, és akár ölre mennének vélt igazukért.
Többször írtam nem fekete és fehér.... inkább piszkos és szürke a politika szereplők többsége.
Sajnos.
Én is néha eltűnők napokra hetekre, van véleményem, de szándékosan nem sértenék meg senkit, mert másképp gondolkozik. Jó lenne , ha lenne valami konszenzus a magyarok között, nem pedig szurkoló táborként harcolnának egymással, és akár ölre mennének vélt igazukért.
Többször írtam nem fekete és fehér.... inkább piszkos és szürke a politika szereplők többsége.
Sajnos.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)