Topiknyitó: Törölt felhasználó 2014. 02. 20. 15:09

EUR/HUF  

Sziasztok!

Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.

Szóval EUR/HUF.

308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.

Real:313 (ma volt 314,7 is)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
kkv14 kedd, 15:00
Előzmény: #99237  Boby
Nyersanyag , Kincsem T-2 nap nem három,  4óra előtti kötésnél....
 Start 2 ben tartom a pénzem amig nem látok valami érdemesebbet... az viszont T-nap vagyis azonnal a számlámon!
Ennyit a hazudozásról.
DE ezt zárjuk le, mindenki maga döntse el mivel jár jól , és jobban.
kkv14 kedd, 14:45
Előzmény: #99237  Boby
Belinkelted , igen én írtam , ezt írtam , minden benne van az egész világlátásom! 
Jelenleg ..... aztán meglátjuk....
Konkrétan én CIB Kincsem alapot preferálom jelenleg.
Aztán meglátjuk..-.
kkv14 kedd, 14:41
Előzmény: #99220  slash2
Igazán jó akkor lesz , ha leugrunk mi is az Adriára , már vájuk , időjárástól függően márc. végén ...
Már hiányzik.
Boby
Boby kedd, 14:38
Előzmény: #99234  kkv14
És mit jelzett a trump?! Azt miért nem írtad be? A múlt héten még a 0,25-ös kamatvágásnál a szomszéd topikban a forintot és a kamatcsökkentést preferáltad. Most meg utólag kiderült, hogy neked jelezett a trump. Ezek a befektetési jegyek nem daytrader termékek. Csak 3 nap mire jóváírják a számládon a pénzt. Te meg itt elbábozod,hogy adod-veszed őket,mint egy tőzsdei papírt. Hazudsz össze-vissza mint egy átlagos fideszes. Rólatok írták a Háry Jánost.
kkv14 kedd, 14:33
Előzmény: #99233  Boby
Na még annyit éppen ebből vásároltam az utsó  nyersanyagot.  De Boby , ha valaki akkor pont te érted!
szűznek és K..nak lenni nem lehet egyszerre .
 A kettő üti egymást . Ha nyersanyagok felfele mennek az magasabb kamatkörnyezetet eredményez , akkor mit keresnék kincsemben. Na azt már rád bízom előtte hozott e az alap vagy nem.
De mondom zárjuk le , mindenki sűljön saját zsírjában....
minort kedd, 14:31
"Kurali hozzátette, hogy a devizatartalékhoz való hozzáférést piaci áron biztosítják, a programnak nincs keretösszege. Nem kötelező ezt a lehetőséget használni a piaci szereplőknek, a jegybank csak opciót kínál fel. Az MNB a későbbiekben sem fogja azt kommunikálni, mekkora mennyiséget használtak fel a devizatartalékból"    Minek is mondanák meg?: Baszki hol élünk. 
kkv14 kedd, 14:26
Előzmény: #99231  Boby
Igazad van . sokszor csinálom , de változott a helyzet , Trump jelzett,  Akkor vedd elő amit a bombázás kezdete előtti napon írtam. Ott láthatod .
Erről szól az élet ,nem politikai oldal szerint kereskedek. Ez eddig nagyon is bejött másnak is ajánlom.
Ha változik a helyzet , vagy olyan adatokat látok , lépek új írányba. 
Ezzel a dolog részemről lezárva.  Tanultam, innentől velem kapcsolatos bef. jegyet,  árfolyamot, részvényt ebben a topikban nem teszek közzé.
Jó kereskedést.
Boby
Boby kedd, 14:19
Előzmény: #99230  kkv14
Meg ezt is,ugye?
kkv14 2026. 02. 07. 09:35Előzmény: #98193  Zanza2Igen bocs, ha félreérthető voltam, amit írtál hibátlan.
 Konkrétan én CIB Kincsem alapot preferálom jelenleg.
Aztán meglátjuk.
kkv14 kedd, 14:15
Előzmény: #99227  EURHUF_goes_to_haven
Szeretnék tanulni olyan okos emberektől , mint pl te is vagy. 
 Aki tisztességes válaszokat ad, mégis szerény és sosem mínősít másokat.
Boby
Boby kedd, 14:11
Előzmény: #99230  kkv14
Ezt te írtad nem
"kkv14 kedd, 17:23Részben idetartozik, tegnap eladtam a nyersanyag alapomat .Éppen azért mert ,ha a HUF erősödik , akkor az alap értéke csökken.
 Ez a csökkentés már jó ideje levegőben lógott. Már rég beépült az árfolyamba. Ez a 0,25 , szinte semmit nem számít a magas kamat felár miatt. 
Lehet csodálkozni , de tovább fog erősödni a HUF,- amig ellenkező adat nem jön plaz inflációval kapcsolatban."
kkv14 kedd, 14:08
Előzmény: #99228  Boby
Boby , te értsz ehhez , jókat mondsz, írsz ezzekkel kapcsolatban.mondd meg, akinek egy csepp ütése van,     felfelé tartó inflációnál az képes "kincsemben" tartani a pénzét.?
kkv14 kedd, 14:03
Előzmény: #99218  EURHUF_goes_to_haven
Tény és a valóság...  ezzel van gondod , az öböl bombázása előtti napon írtam , nyersanyagban vagyok, Másnap ugrott meg az ola , Utána megirtam egy részét eladtam ( szép nyereséggel).
Írtam mivel vártam a BILI , kínai cég jelentését hogy ne csodálkozzatok(mert nagyon fel fog menni) Ezt most is tartom. Erre dicsekvő minden voltam.
 Február óta állandóan mondom 2029N- ben vagyok.
Ez szerinted utólag....Ezenkivül te , vagy bárki előre jelzett bármit.(főként helyesen)
A magyar választás utána helyzetet kérdeztem (út a börtönbe...) A korrupt, csaló tisztességtelen vállalkozóknak , magánszemélyeknek szerintem is  is börtönben a helyük.
 De ne mossuk őket össze a több tíz - százezer becsületes vállalkozásokkal. 
Kérdőíven  a választ adók több mint 80%-a  szerint Mo.  korrupt. 
Arra a kérdésre hogy  konkrét korrupciót tapasztalt-e arra csak tizen % volt igen....
Boby
Boby kedd, 13:54
Előzmény: #99227  EURHUF_goes_to_haven
https://www.bamosz.hu/alapoldal?isin=HU0000702592
Eszét vette a fájdalom. Nagy pénzzel beszállt csúcsközelben a Kincsembe,az meg uccu neki kiugrott a tizedikről.
EURHUF_goes_to_haven kedd, 13:46
Előzmény: #99226  kkv14
Komolyan neked vagy egy saját gondolatod sincs és emiatt troll kérdésekkel spameled tele a topikot ? 
Mi az, hogy mi az oka ? esetleg bankszámlakivonatot nem kérsz? Kérdezd meg a gpt-t vagy a gemini-t hátha az elbeszélget veled, ha ennyire fogalmad sincs.
kkv14 kedd, 13:44
Előzmény: #99222  geza77
Elfogadom, kérdésem  ilyen hatalmas és növekvő mennyiségű haza utalt pénznek mi az oka?
EURHUF_goes_to_haven kedd, 13:25
Németeknél azért amennyi betegbiztosító, annyi nem fizeti a fogászatot, őrlő fogakat tömését pl igen, de metszőket nem stbstb... szóval azért ezzel csak óvatossan. (TK) AOK amennyire tudok többet támogat, de ők se szeretetszolgálat.
geza77
geza77 kedd, 13:05
Előzmény: #99223  sityaki
Elnézést a f$t  nálam a FO$rint rövidítése :)  régen Ftnek írtam, de mióta hígult az értéke önhatalmúlag átneveztem. 
sityaki kedd, 12:53
500 millió euró az több milliárd dollár?
geza77
geza77 kedd, 12:16
Előzmény: #99217  kkv14
Azt látod, hogy eurhufgóztuhevön is milyen szemét?  Hazautalja a kinti keresetét és itthon befolyásolja az ingatlanárakat és piacot!  Küldi a guruló eurókat! Nem kéne a szuveNERításvédelemnek bejelenteni? 
"A külföldön dolgozó magyarok évente jelentős összeget, a GDP 2-3%-át kitevő forrást utalnak haza, ami 2023-ban meghaladta az 500 millió eurót is a munkajövedelmek alapján. A hazautalások összege folyamatosan nő, és az európai uniós forrásokhoz mérhető nagyságrendet képvisel. Legfontosabb tények:
  • Összeg: A külföldi munkavállalók évente több milliárd dollárnak megfelelő összeget küldenek haza.
  • GDP arány: A hazautalások 2013 óta stabilan a GDP 2-3%-át teszik ki.
  • Növekedés: A munkajövedelmek 10 év alatt több mint két és félszeresére, 197 millióról 522 millió euróra nőttek. 
    AI-alapú áttekintés A külföldön dolgozó magyarok évente jelentős összeget, a GDP 2-3%-át kitevő forrást utalnak haza, ami 2023-ban meghaladta az 500 millió eurót is a munkajövedelmek alapján. A hazautalások összege folyamatosan nő, és az európai uniós forrásokhoz mérhető nagyságrendet képvisel. Legfontosabb tények:
  • Összeg: A külföldi munkavállalók évente több milliárd dollárnak megfelelő összeget küldenek haza.
  • GDP arány: A hazautalások 2013 óta stabilan a GDP 2-3%-át teszik ki.
  • Növekedés: A munkajövedelmek 10 év alatt több mint két és félszeresére, 197 millióról 522 millió euróra nőttek.
  • Hatás: A hazautalások mértéke régiós szinten is kiemelkedően magas. 

A külföldön dolgozók közül sokan a kinti fizetésük kétharmadáért már hazaköltöznének.
"  
10éve 197m eur    *305=    60 085 000 000 F$t
ma     522mill eur *390 = 203 580 000 000 F$t
Azért a deviza sem jön rosszul a költségvetésnek, ugye?  Hát még a lóvé a családoknak!!
Egy gyerekkori haverom németben él 90es évek óta, mesélte, hogy még a fogászati beavatkozást is altatásban kérte, mert ő nem bírja. Megcsinálták állami alapon.   Itthon anyukája rosszul lett, mondták kivizsgálás kéne  8 hónapra van időpont.  Vagy magán és 800 000  Anyuka kisnyugger, nem futja rá. Ő hazautalta a pénzt, kivizsgálás ment azonnal.  Még jó, hogy volt ki hazautaljon. Nincs itt gond megoldódott ;)   Ugye?  Ha itthon melózna, nem lett volna rá való.
geza77
geza77 kedd, 11:48
Előzmény: #99207  kkv14
El fog jönni az ideje ;)  A család és gyerekbarát kormányod, tudjuk mennyire és melyik családok barátja, ugye?? Na azok nem modern rabszolgaként működnek, ugye ;)  Azok most new yorkban vannak, nem moszkvában, nem is értem miért ....   A gyermekbarátságot meg , mint alább leírtam, nem a gyógyellátásban mutatják be sajnos, még a gyerekegészségügyet SEEEEMMMMMMMMMMMMM tarták rendben, nem számít nekik. Na szóval náluk zsolti bácsi mutatja meg a gyermekbarátságot.  Ők így barátai a gyermekeknek. Felkészítik az életre, hogy tudják, hogy mi fog velük történni majd.. Lesz tapasztalatuk.. Tiszta rendesek nem???
"A külföldön dolgozó magyarok száma folyamatosan nő, 2024-2025-re csúcsot döntött, a becslések szerint több százezer fő (egyes források szerint 300-700 ezer között, a migrációs tapasztalattal rendelkezőkkel együtt) dolgozik elsősorban Németországban, Ausztriában és az Egyesült Királyságban. A kivándorlás fő okai a magasabb külföldi fizetések, a jobb munkakörülmények és a gazdasági bizonytalanság, miközben jelentős összegeket utalnak haza. "  Ezek miért???  Itthon mehetnének lölő szállodába is ...  Egy ismerős pont Osztrákoknál takarít párjával 1800 eur+jatt+szállás+teljes ellátás. Itthon kiváncsiságból írt lölő szállodűnak 230 nettót ajánlottak :)   Nem ezt választotta.

Topik gazda

Karterab
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek