Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Hagyjuk ezt a tankönyvi megközelítést. Ülnek cégeken, rahedli pénzen, felkészülnek a váltásra, nem hülyék. Mondom, bp vendéglátásba komoly pénzeket toltak az utóbbi időben. Ott akármi lesz, megvan a pénzáram.
Megint félrebeszélsz. (már megszoktuk) Azt kérdeztem, hogy TE mit vársz, nem azt hogy te az én gondolatmenetemre mit vársz, de mivel te mindig utólag szólsz, hogy ja ezt is meg azt is megjátszottam a jó irányban pont a csúcson, meg pont az aljon, sejtheted, hogy mennyi hitelt adok (adunk) a szavaidnak. Én személy szerint kíváncsian várom, hogy hogyan alakul a közelkeleti helyzet, mert szerintem még eszkaláció lesz, Hormuzi szoros pedig továbbra is zárva marad (pár hétig legalábbis). EUR HUF ennek függvényében szerintem előbb utóbb átviszi a 400 at, május- június elején pedig jönnek a hitelminősítők. Érdekes helyzet lesz.
A te viziódra én találjak megoldást? Mondd el mi fog történni. Alekos Hajdúnak elmondta mi vár rá. Mondd el te is. Aztán néhány hónap múlva visszatérhetünk rá, mi valósult meg....
Ilyen esetben mit tehet a cég? Létrehoz egy olyan hatékony válllalati struktúrát ami a piaci körülmények között is meg tud élni, vagy lehúzza a rolót. - Mindezt úgy , hogy a cég tulajdonosok útban a börtön felé, vagy már ott ülnek. Ahogy Móricka elképzeli - szokták mondani.
Szerintem azon cégek amelyek eddig sem piaci körülmények között tevékenykedtek nagyon meg fogják érezni hogy megcsappan a megrendelés állományuk (eddig jól tudottan túláraztam ugye ami NEM a dolgozóknál realizálódott érthető okokból). Ilyen esetben mit tehet a cég? Létrehoz egy olyan hatékony válllalati struktúrát ami a piaci körülmények között is meg tud élni, vagy lehúzza a rolót. Én nem fogok ezekért a cégekért könnyeket hullatni. Már régen el kellett volna takarítani őket. De hogy ez nem is fog olyan gyorsan végbemenni, mint ahogy kellene abban is biztos vagyok.. Lásd Mátrai erőmű, vagy a Vasmű.... Ebből majd kihozod, hogy én az emberek ellen vagyok. NEM, és a korrupció ellen vagyok, az hogy vannak emberek akik csak így tudnak megélni az pedig szomorú, de semmiképp sem fenntartható.
latom gyerekszobad se volt, a kisgomboc mesejet se erted. te vagy az elo pelda, hogy agy nelkuli sotet nyuggerkent is le lehet elni egy eletet. mi tortenik egy ceggel, ha nincs bevetel? na talald ki te "kisvallalkozo"
Lehet cső látó vagyok és értelmetlen a te szintedhez, ezért kérem meséld el már mi fog történni a NER-es cégekkel, vezetőikkel, dolgozoikkal? Talán nem bonyolult?
Te direkt vagy annyire csőlátó ? Igen minden bizonnyal az ott dolozókra gondoltam, még véletlen sem a 3-4x es túlárazást lenyúló vezetésre és Lölöre... mielőtt elkezdenéd ütni a billenytűt, lapozd fel az értelmezőben az "irónia" szócskát... te troll.
Modern rabszolga :"Van fedél a feje felett, van mit enni, dolgoznia kell..." Hol nem így van? A különbség az , ha itthon elveszti munkáját, a fedél megmarad.
A baj az, hogy a mohácsi csata utáni események is inkább azt mutatják, hogy nem sikerült egyhamar levonni a történelmi következtetéseket és annak megfelelően cselekedni sajnos...
Mi a rabszolga manapság? A modern? Van fedél a feje felett, van mit enni, dolgoznia kell. Nem kevés olyan csokos van aki ebben él, még akkor is, ha van 1,2 nettójuk 3 gyerek mellett. Idén nyaralás nem lesz azt mondták. Már nem fér bele. 5 éve még egy fizetésből és a gyesből megvoltak. Mára a 2 fizu kevés. Egy Lodgy az autó ;) Nem V osztály, vagy renó,... Nincs dubajozás ;)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)