Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ez még lehet continuation gap része is. Én azt gondolom, hogy sanszosan exhaustion gap lesz belőle. Meglátjuk mit dob a piac, de az viszont elég valószínű, hogy még csak a következő olaj bull run első hulláma zajlik éppen.
Szerintem itt az ideje a BIX ből blokkolni az összes árfolyam dezinformátor oldalakat és Lázárt felkérni, hogy üssenek össze egy hiteles árfolyamról szóló weblapot, törvényben meg garantálni, hogy csak Nemzeti pénzáltó adhat el 50€ fölött és nekik kötezelő lesz azt az árfolyamot használni, esetleg még azt hogy €-t nem árulnak, csak vesznek. (elvégre kinek kellene egy halott deviza ?)
Ez a háromszög egy lehetőség, amit a legvalószínűbbnek látok. Mindkét irányba lehet érveket felsorolni, de az kétségtelen, hogy felfelé sokkal több dolog mutat. Egyelőre azt gondolom, hogy ez egy átmeneti sokk hatása, és a negítvabb értelmezésnek kell még több exogén faktor. Úgy gondolom, hogy a negatív kifejlet felé mutató minták közös úton haladnak ezek egészen 423-ig. Ha szerencsénk lesz, akkor a midterm year szezonalitása ad még több időt nekünk. Meglátjuk mi lesz. https://x.com/Brikka_trading/status/2023071995751976998?s=20
Ilyenkor van az, hogy kiállnak hogy mindent megtesznek, hátul meg röhögnek mindenkin hogy az adókon és a mol sápon keresztül minden Ft ot visszaszednek kamatostul... de persze nem az emberek fizetik meg...
Nem mutat jól a múlt heti kezdőhöz képest. Többiek, még a török líra is jobban tartja magát! 25 egység esés 6% felett is jártunk 5 nap és 1-2 óra alatt.... És még védőpajzsunk is van. Még jó, hogy a többiek nem esnek, mi lenne akkor velünk? Siralom, mennyire széttoszták ezt az országot... https://imgur.com/a/71LX0Qg
Már nagyon várom, hogy le tudjuk a választást. Ha nyerni tud a tisza, csak azt fogom sajnálni, hogy amit a FIdesz lefőzött, azt majd jól rájuk fogja kenni. Reméljük az EU-s pénzek megjönnek, és akkor az segíthet.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)