Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
"Ha azt mondod a cikk téved, mindenkinek jól megy, szárnyal a gazdaság" ---------------- Itt elolvasgatod hogy mit írtam: #93867 Nem kell többet belemagyarázni!
Kell 100 euro kp. Kimegyek a Blahára 365/415! MIVAAAN? Otthagytam mint eb a Szaharát. Elindulok a körúton. 404es (hiba) . na. alakul. Aztán a Király utcánál 399,5. Így vettem száz eurót 40.310 ft-ért.
Nem vagyok profi, (ezért kezeltetem olyanokkal a pénzem) ezért mertem felhívni a figyelmet az általános helyzetre. Ha azt mondod a cikk téved, mindenkinek jól megy, szárnyal a gazdaság és kizárólag a befektetők tévednek akik 430on váltják az eurót és befőttesüvegben esetleg folyószámlán tartják akkor nem is merek vitatkozni.
Tehát rendszeresen van pánikszerű zuhanás, kösz hogy te hívtad fel rá a figyelmet. Amúgy a "bőven 400 felett" és a 430 közt amit felháborodottan kikérsz magadnak hány százalék lehet a különbség?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)