Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nem fogja belátni, mert seggnyalókkal vette körbe magát, akik nem fogják a szemébe mondani, hogy ne tedd ezt vagy azt, mert baromság, hanem bólogatós kutya módján helyeselnek mindent.
Bizony,nem szabad leírni, mert ezekből bármit kinézek. Újabb SZJA visszatérítés még nincs bedobva, pedig szerintem ott van az ötletek között újra. Az, hogy mi lesz utána, őket nem érdekli. Egy cél lebeg előttük, behúzni a választást bármi áron. Abban biztos vagyok, a demokrácia leépítés ütemét látva, hogy jövőre lesz az utolsó lehetőség elzavarni a Fideszt és Orbánt. Utána fehérorosz, belorusz, orosz út van, gyakorlatilag bebetonozva, a leváltás lehetősége nélkül.
Lézer Jani szerint: "Amióta a Fidesz van kormányon, mintegy 2,5-szeresére nőtt a magyarok vagyona!" De ez is csak az átlag! Lölőnek az akkori 10 misiről, ami most már simán lehet 1500 000 000 000 mivel hónapok teltek el , szóval neki 150 000 szeresével, legfőbb vejnek kicsit kevésbé talán. És a mAGYAROK 80%nak meg semennyire. De a hitelállomány az tényleg nőhetett nem kicsit, hanem nagyon. Sokan 100 misis házukban ülnek 30 évnyi hitellel a nyakukon. Azt vegyük úgy, hogy 100 misis háza van mindenkinek?? Ezeknek elmentek otthonról.
Ha maradnak az összes FO$rintot oda kell adni nekik!!! Hagy legyen minél több!! Nekünk helyette román lej, lengyel zlotyi, szomáliai shilling vagy bolgár euró is jó lesz! húzzák a FO$rintot arra ami velük egyidős! :D Legyen mind az övéké! Apropó, most sokat segíthetne az árfolyamnak, ha benyögnének egy börzsöny aranya cikket, nem? Mindjárt 8-10 egységes pirosat rajzolhatna :) Holnap amúgy is péntek, akkor erősödni szokott, nemde?
Rávettem most a gránitos keretből egy keveset 396,57-es árfolyammal. Kíváncsi leszek, ez a szint megfogja-e. Ha beszakad, akkor nagyobb téttel is veszek eurót.
A gyors elmozdulás technikai szempontból is figyelemre méltó:a 396,38-as és 396,00-s szintek fontos támaszokat jelentenek, míg felfelé továbbra is a 398,88 körüli 30 napos mozgóátlag számít ellenállásnak.
Siker, fideszes elvtársak, siker. https://hang.hu/gazdasag/folytatodott-a-magyar-ipar-lejtmenete-179178 Amíg ez a semmihez sem értő banda lesz hatalomban,nem is lesz változás. Persze az ok megvan, amiért csökken, a hàború. Ki az az idióta, aki ezt még beveszi??? Szerencsére bedobták figyelemelterelésként Dopemant, így nem erről beszél a média. Európa többi orszàga azért nincs recesszióban,mert az ő szomszédjukban nincs háború.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)