Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Plusz vége a Húsvétnak. Jövő hónapban meg azért fog, mert iskolakezdés. Szeptemberben is az iskolakezdés miatt. Októberben, novemberben pedig az induló fűtési szezon miatt.
Csak akkor "padlóra volt küldve" az infláció meg hetente bejelentették hogy jön az EU pénz a szarkáknak. Aztán kiderült hogy a gazdaság lesz padlóra küldve az infláció meg repülőrajtot vett, ráadásul EU pénz se jön a szarkáknak ezért aztán azt az újukat harapják amelyik a legkevésbé fáj teleszart gatyával a választások előtt.......
"Könyörög a gazdaság az olcsóbb forintért, de varga miska nem vág, mert akkor gyengülne a forint és orbán biztos elveszítené a választást.". --- A Matolcsy-éra vége felé meg az volt a mantra, hogy Varga majd befekszik a politikának és az élénkítés érdekében vágni fog, ami gyengíti majd a forintot. 😀
Azt mondják tervezett volt,amit el is tudok hinni,de a sok duma mellett amit az akk nyom a témában,én a megnyugtató rizsa helyett úgy fogalmaznék, hogy menedzselik a folyamatosan növekvő hiányt.
Szerintem az orbán féle elmebetegeknél nincs olyan,hogy kis bukás vagy nagy bukás. Nyerés vagy bukás van. Itt 4 év ugyanaz mint a 10. Az EU-ban meg olyan humánus ítéletek vannak,hogyha a félországot lemészároltatná ez az idióta,akkor is csak börtönbüntetést kapna. De szerintem ha veszítene,nem várná meg,hogy bíróság elé állítsák.Felülne az aranygépre és elrepülne valahová keletre,onnan tüzelné nudlit,meg a többi itt maradtat.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)