Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Most meg elveszik az újságok 1% os adótámogatását is... hát nem csodás??? Ez már annyira nem szoft diktatúra... mert az még csak nem is külföldi támogatás.
A focisták, az edző, az összes támogató tevékenység, a stadion... ez kéremszépen egy kib...szott pénzmosoda... Kifzetőhely. Úgy verném koldusbotra az összes focistát csak úgy reccsen. Én is űztem versenysportot (küzdősportot) és 1-2 versenyen kaptam egy meleg kézfogást meg országoson talán 15000 Ft ot azt is az egyesülettől, meg elmentünk pizzázni... Tartsák el a szurkolók vagy gazdálkodja ki a klubb... (ja hogy akkor lófütty se lenne ?ház ilyen 2 ball lábas falábúaknak nem is kellene).
Schröderinger diktatórikus köztársasága ? Diktatúra is meg nem is, össze van omolva meg nem is? És ha elkezdjük vegzálni akkor azzal megváltoztatjuk a mérés kimenetelét ?
Én az egyházakkal is így vagyok, nem csak az élsporttal. Tartsák el a híveik őket. - ja hogy a fidesz is egy vallás már? -sebaj ! Majd az emberek eldöntik mire akarnak költeni, mert ez a beszedem az adókat és csinálok neked mozit, cirkuszt, parádét, fesztivált, lopimpiát, stb.- nekem nem jön be.
a versenysport egeszsegtelen, a profik annyi tamogatast kapnanak a reszemrol, h neha hasznalhatjak az infrastrukturat es az egeszsegkarositaso elsport miatt nem varrok a nyakukba extra adot. fizetest, tamogatast, stb zero. Keressenek szponzort, vagy menjenek dolgozni. A tomegsport oke, az fontos, az elsport nem.
Ja, idén megint bő 1 milliárd euro ingyen EU pénz veszhet el végleg,márpedig megegyezni már nem fognak, ez borítékolható. Megkérném a 135 bátor pedofideszes kommunistát, hogy dobják össze a tavaly elveszett 1 milliárd eurót is és a tavaly óta ketyegő napi 1 millió eurót is.
Igen, szépen dőlnek össze a légvárak. Még az összes EU pénz leállítása kellene, az bevinné a kegyelemdöfést a hatalommal visszaélő felcsúti kommunistának.
1 forint állami támogatást sem adnék egyetlen csapatnak sem megyei felett. Ha annyira szeretik a szurkolók, tartsák el ők kedvenc csapatukat, aztán majd kiderül, hogy van-e valós igény 12 olyan csapatra (nincs), aminek focistái túl vannak fizetve.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)