Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ellenfelek felé hergelés, saját tábor felé biztatás.Partizán beszélgetett az Alföldivel. Nagyon hasonlókat érzek magamon, mint amikről Alföldi is beszél. Kérdés, hogy mennyire tud a kiszabadult, vagy inkább felkorbácsolt szellem a palack körül maradni!? Én úgy látom, itt kor vagy nem nem számít.
Tegnap megneztem a Harcosok klubja filmet. Nem ertem,abban nem nyuggerek voltak. Akkor most vegul mi lett az osszekoto logikai kapocs itthonival? Tolmacsot kerek..
Igazából nem azokkal van a bajom akik máshogy látják a dolgokat vagy anyagi helyzetük miatt nem látnak túl a kerítésen,bár őket sem kedvelem,hanem azokkal akik érezhetően valamiféle politikai elfogultság, esetleg fizetség fejében mantráznak h*lyeségeket, amik érezhetően nem saját gondolatok.
Tudtommal itthon a Lidl a legjövedelmezőbb lánc és pl nem csak kereskedik,de termel vagy termeltet is és bizonyos zöldárukkal innen látja el a határon túli üzleteit.
Szerintem olyan vicces lenne, ha a nagy multik pl Lidl és Spar, Tesco azt mondaná, hogy jó akkor kivonulok :D aztán lehet a penny-ben meg a cba ban vásárolni... olyat rúgna az inflán a KSH-nak csillagászokat kellene igazolnia, hogy megtalálják...
Igen. Plusz mindenre harap,amit beírok és tiltással fenyegetőzik folyamatosan, pedig kb. 5-6 hozzászólásom ha lehetett március közepe óta a topicjában, amikor letelt a 3 hónapos tiltás. Zavarja szegényt többek pedofideszezése. Engem pedig az, hogy asszisztál a sok nickessel a pedofilok mosdatásahoz, amiből tegnap sem volt hiány. Egy bíróság által elítélt fideszes pedofil is ott volt a hazaárulók klubjában.
"Boby, úgy látom, hogy nyári szünetre küldött téged." Gondoltam, hogy az lesz a következménye a hozzászólásomnak, de egyre nehezebben viselem a valósághoz semmi köze, nekem propaganda szagú zagyvaságokat. Amúgy ha figyelted, a forgatókönyv kb az, hogy először jön a nudli hergelni, aztán mikor már forrósodik a hangulat, akkor kövér laci tiltásba kezd.
Hathort is kérdezheted nyugodtan. Boby, úgy látom, hogy nyári szünetre küldött téged. Szép kettős mércével moderál megint a függetlenség jegyében. Ibiza Nudli zajec Spiller személyeskedése persze maradhatott ismét, mert az állampapír téma.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)