Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Értem én, hogy vannak kérdések amiket a pénzügyi stabilitás szempontjából jobb ha nem feszeget senki,de innen is üzenem minden érintettnek, hogy az eltakart szemek,homokba dugott fejek, nem fognak minket megvédeni a végkövetkezményektől,csak késleltetik annak eljövetelét!
Ideje lenne feltámasztani a börzsöny aranya szekciót. Amúgy egyetértek Csabával az arany megmaradt, elég alapvető fizikai törvény. Aztán ha elvesztette köztulajdon jelegét az már csak egy ráaggatott hiedelmi cimke, nincs is jelentősége. Ki tudja a tulajdon fogalma nem csak lokális emberi koncepció e.
És akkor azt nyilatkozza a László Csaba,akit amúgy tisztelek, hogy nem gondolja,hogy ne lenne meg az mnb-ben a nemzet aranya! Most ki a naív,én vagy ő!?
Kelhettél volna előbb is! Mennyi idős vagy? Bírod az éjszakázást? 265 ig fent bírnál maradni? ;) itt kell élned, hogy elhidd: óóÓÓÓ DIKtélst, óóóÓÓÓÓ itt élsz dagadtNERbácsi kacsameséi... https://imgur.com/a/j91hqbY
"Az Unian
azt írja, hogy az egyik ügynök egy 40 éves egykori katona volt a
beregszászi járásból, akit a magyar titkosszolgálat még 2021-ben
toborzott. Az ügynök személyesen derítette fel az ukrán védelmi erők
elhelyezkedését és az S–300-as légvédelmi rakétarendszerek koordinátáit a
régióban" ------------------------ Az is durva hogy 2021-ben még nem is volt háború, de ezek szerint orbánék tudták mi készül, és előre dolgoztak.
A lap szerint két magyar állampolgárt tartóztattak le, akik adatokat
gyűjtöttek Zakarpatszkaja katonai védelméről, sebezhető pontokat
kerestek, és elemezték, hogyan reagálnának a helyiek, ha magyar csapatok
lépnének be a régióba.
Káncz Csaba facebook poszt: Az ukrán SBU biztonsági ügynökség pénteken közölte, hogy leleplezte a magyar állam által működtetett kémhálózatot, amelynek célja az ukrán védelmi rendszerekről szóló hírszerzési információk megszerzése. Az SBU közleményben közölte, hogy őrizetbe vett két feltételezett ügynököt, akiket - mint mondta - a magyar katonai hírszerzés irányított. https://www.reuters.com/world/europe/ukraine-says-it-uncovered-hungarian-spy-network-2025-05-09/
Indexnél csak 40 Ft az euró: ---------------- "Az áldozat felesége – egy rendőrségi forrás szerint – azt mondta a
nyomozóknak, hogy a férjét és fiát, akiknek egy Máltán bejegyzett
kriptomarketingcégük van, már korábban is megfenyegették. Az emberrablók
– a Parisien tudósítása szerint – 5-7 millió euró, 200-280 millió forint váltságdíjat követeltek, de a pénzt nem kapták meg." ---------------- https://index.hu/kulfold/2025/05/09/franciaorszag-levagott-ujj-kriptovaluta-befektetok-zsarolas-valtsagdij/
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)