Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
""Én ezen idők visszatértétől tartok, szerintem nem alaptalanul. " Sajnos, en is ettol tartok. Probalom megalapozni a menekulo utvonalat, talan meg idoben.
Szerintem annyira egyértelműen leírom, hogy mire gondolok, hogy nem is tudom, hogy kerül most ide az éjféli törvényalkotás!? Oroszország célja a 89-es állapotok visszaállítása. Ebben partner orbán. Én nem emlékszem, hogy 89 előtt olyan sok magyarnak lett volna Ausztriában vagy Horvátországban ingatlana,de ha volt is,nem akkor ment oda amikor kedve szottyant. Nem tölthette ott a nyarat vagy a telet. Én ezen idők visszatértétől tartok, szerintem nem alaptalanul.
"Miert gondolod, hogy hataron kivul, EU orszagokban levo vagyontargyakra barmilyen kockazatot jelent a kedve Orban?" ameddig magyar adóalany vagy bármit is követelhetnek inkasszózhatnak, adóhivatal, bíróság, bármilyen törvényt benyújthatnak 23:59kor. Legfeljebb pereskedsz utána. Azt már te döntsd el mekkora esélyét látod hogy meglépnek bármi ilyet valami okból.
Miért, szerinted ha kilépünk vagy kib@sznak minket az EU-ból és közben felvállaltan orosz, kínai csatlós állam leszünk,résztveszünk orosz érdekből elkövetett fegyveres konfliktusban,akkor mi fog történni? Mindenki néz majd mint a moziban?
Boby, ezt irod:" juthat olyan következtetésre,hogy orbán biztonsági kockázat minden magyar állampolgár, határon belül és kívül lévő vagyontárgyára. " Miert gondolod, hogy hataron kivul, EU orszagokban levo vagyontargyakra barmilyen kockazatot jelent a kedve Orban? Lattal mar erre peldat, van-e erre jogi lehetoseg?
"Palladino már be is nyújtotta a számlát.... Trump azt követeli.. 1. Hogy a GDP 5%-át költsék hadikiadásokra, vagyis több mint kétszeresét a jelenleginek. 2. Tessék szives lenni amerikai LNG gázt venni... 3. ..és amerikai Westinghouse atomerőműveket.. 4. És ne tessék többet exportálni Amerikába mint amennyit onnan vesz az Orbán kormány.. 5. Putyin ellen a szankciók maradnak.. 6. Ne tessék üzletelni Kínával.. különösen nem high tech ügyekben. 7. .. és egy kis kritika Orbánéknak, arról hogy az ellenzéki hangok elnyomása nem szép dolog... az Trumpéknak sem tetszik. Szóval
Trumpék feladták a leckét... ha Orbánék barátkozni akarnak, fizessenek
azért... még ha az ország bele is rokkan.... az Isten, Haza, Család
nevében.Videó az amerikai követség oldalán.George Lazar"
Könnyebb szavakon és mondatokon fogást keresni,mint megérteni egy szituációt! Általában ezért is hanyagolom egyesekkel beszélgetést. Úgysem jutunk egyről a kettőre.
Amúgy , mindeközben hogy ilyenek történnek ebben az országban, és még csak nem is láthatatlanul, sokan azon sakkoznak, hogy 3 vagy 5 évre adjanak pénzt fix kamaton az államnak. Józan ésszel ez nem befektetési kérdés, hanem hazárdírozás és hogy úgy mondjam,a szakma kussol a kérdésről.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)