Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Egyszerű a döntés. Ha az életképtelen, krumplival megvehető szavazóréteg jövőre újra megszavazza a felcsúti kommunistát és a Pedofideszt, akkor költözünk és mindent felszámolunk itthon. Elbsztak az én életemből is már 19 évet, plusz előtte a másik komcsi szoci-szdsz gittegylet még 12-t, már rég egy virágzó Magyarország lehetne itt, ehelyett az EU utolsóelőtti helyéért vagyunk versenyben és mire ezt a sz@rt valaki helyre rakja, min. 10 év szerintem. A gyerekeim jövője fontosabb, nem fogom elcseszni egy ilyen demokratának álcázott komcsi csürhe miatt, akkor inkább irány egy másik élhető ország, ahol még működnek normálisan a közszolgáltatások is.
Az gondolom nem kérdés, hogy mi fog történni a forinttal,ha ez megtörténik. Persze ott a másik lehetőség, hogy a szovjetunió veri szét hamarabb a nyugati egységet. Szerintem,a második lehetőségnek van kisebb esélye.
Nekem is március 20. és március 21. A jó, hogy jóval 400 feletti EUR-nál vettem, vagyis 2 év alatt több, mint 35 %-ot hozott, amihez az átfolyamot hozzá se számoltam, ha EUR-ban nézném. A kérdés, hogy most mibe tegyük!?
Arra leszek kíváncsi, hogy sikerül e a Nyugatnak egységbe tömörülni Oroszország ellen. Ha a válasz igen,akkor Magyarországot hamarosan levágnak minden eus forrásról. Kérdés, hogy megvárják e ezzel a jövő évi választásokat?
Ez is jó,Káncz Csaba:Alig pár nappal azután, hogy OV kiküldte a TEK-et a Boszniai Szerb Köztársaságba az orosz ügynök Milorad Dodik kimenekítésére, robbant most egy újabb hír. https://notesfrompoland.com/2025/03/07/polish-opposition-mp-detained-over-alleged-financial-crimes/ Rogán 15 éve irányítja a magyar agyak orosz nehézbombázását. A leszedált, szétesett hazai társadalomban már mínuszos hír, hogy KGB-s bűnözők menedékhelye lett az ország. Lovas Zoltán írja: „Tegnap este robbant a legújabb politikai bomba Lengyelországban. Itt tartunk, Magyarország mint az orosz KGB mentőkapszulája üzemel. Dariusz Mateckit, a jobboldali konzervativ PiS egyik vezető tagját, orosz ügynököt 4km-re a reptérre menet megállította az ABW, a Lengyel Nemzetvédelmi Szolgálat, illetve a Lengyel Korrupció Ellenes Ügyészség. Lefoglaltak nála egy budapesti repülőjegyet, iratokat és nagy mennyiségű pénzt. Varsói indulása 10.50, Budapestre érkezése 12.10 lett volna. Az ellene folyó nyomozás során megígérte, hogy nem megy el, mert nem fél semmitől, mert ő jó katolikus és lengyel. Mégis Budapestre akart menni menekülni mint ahogy el is indult. Mint kiderült, Matecki telefonjai hozzáférnek orosz ügynökök pénzügyi számláihoz. Matecki félelmében repült volna el, mert közeledett őrizetbe vételének ideje”.
Mostanra végképp semmi nem szól a forint mellett. Kívàncsi vagyok, hogy meddig tart ez az örömködés részben a szőke Torgyán okozta dollárgyengülés miatt. Mindegy. Újabb adag levàltva devizára, s megtàmogatva belőle Horvátország. :)
Én is emlékszem, tényleg mondta. Míg Ibiza Nudli zajec Spiller utólag okos, miközben azt hiszi már bő 10 éve, hogy mindenki őt olvassa, ha esetleg egyezik valakinek a véleménye az övével. :)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)