Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ibiza Nudli zajec Spiller, a lisztes cenzor szektavezér haveroddal azt felejtitek el, hogy nem magától jött le 434-ről 369-re a forint. A magas kamatszint megtámogatás a magyar adófizetőknek cirka 2500 milliárd Ft-jába került (ez a hiány nagyjából még mindig ott van a pedofideszes KISZ komcsi vezette MNB-nél) + a PMÁP kamatfelár egy része is utólagos hatásként ide számolható, azaz nyugodtan beszélhetünk alsóhangon cirka 3-4 ezer milliárdról minimum. Szóval ennek tükrében örüljetek a nagy forint erősödésnek, ezt a pénzt ti is kifizetitek más címszavak alatt adóemelések formájában.
ha bírbá az együttmozgást a dodóval aminek erősíteni kéne akkor 393 lenne, de 398! Miért akadt meg? Tudsz valamit? MNB visszatölti az intervenciós készleteit?
Nálam most érte el a 23 májusából jövő emelkedő aljak szintjét. Ez szerintem elég kemény ellenállás lesz, ha erőből nem tudja átszúrni (Hírre) akkor szerintem innen egy korrekció várható felfelé.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)