Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Utolsó komment, mert nem akarok tovább floodolni. - https://www.coinglass.com/pro/futures/Liquidations - Utoljára november 6-án likvidáltak ekkora short állományt kritpóban. Kíváncsi vagyok ismét hasonló lesz-e a kimenet, vagy valami más. Mondjuk egy felrántással kizárják a jó kis korai shortosok nagyját, a nagyoknak megjön az exit liquidity egy jó kiszállóra, és kiszórják a friss longosokat is. - M2 forward looking liquidity chartok alapján elég jelentős rally alakulhat ki a következő 2-3 hónapban, de a korreláció nem 100%-os sajnos. Meglátjuk mi lesz.
Egyébként a pozi nagyját már zárták. Ez a blokkláncban a legjobb. Itt azért sokkal nehezebb a mismásolás, mert mindent látni lehet. Amint össze tudnak kötni egy tárca címével, "le is bukott" minden tranzakció, ami ahhoz kapcsolódik. Itt nincs banktitok, mert ez árupiac (legalábbis a SEC szerint) :)
"The White House is set to welcome professionals in the cryptocurrency industry on March 7 for a first-of-its-kind summit." Ennek még utána nézek, de ha ez valid, akkor lehet ott is lesz bejelentés még.
Gyanitom hogy trumphoz kozeli emberek nyitottak meg azt a kb 200 millios long pozit btc-ben es eth-ben 50x atettel kb 1 napja. De vegul is ez mindegy is. Ez mar csak ilyen. Ld. a Nancy Pelosi trackert :)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)