Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Igen, az mindenre is jó. :)) Lassan ha az ember lázas lesz, már nem is kell gyógyszer, vesz egy kis DKJ-t vagy valami másik papírt és már nincs meg is van oldva.
Láttam már zsugorinflációt kajában, mosószerben, de a tróger magyar 4 betűs cég beújított az otthoni internet csomag zsugorinflációval. Új előfizetőknek választható csomagok közül 2: - 150 Mbps helyett már csak 100 Mbps - 500 Mbps helyett lett 450 Mbps Természetesen drágábban adják a kisebb sebességet, mint előtte a nagyobbat.
De nézzuk az eredeti felvetésedet is, az esélytelenek nyugalmával: -Lehetséges hogy nyerek a lottón? -Persze, csak nem valőszinű. -hááááaá, nem is nyertem, full hiteltelen vagy!,!,!,!4!!,,négy!,! (Repeat 3000*)
Ezt sem mondta senki,de a kovetkezo 3 evre jo municio neked,h ebben a csoportban ezt mondtak. Nem kell ragozni,kitalalod,mi tortent szerinted,es a vegtelensegig ismeteld. A videot meg se nezd,a tenyek csak osszezavarnak. Matolcsy is hazudott,azt se vedd komolyan. Jezusom,te valami buborekban lakhatsz. 😃
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)