Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
De ha szeretnéd beszélhetünk komolyabban is. Mit akarunk? De komolyan. Az ország jó része alkesz. Pont. Kb negyede cigány. Pont. Elbutult réteg van e kettőn kívül is, népes tábor. Az átlag nem olvas, csak bambul az m1/tv2 előtt. Jöttek itt ma tanult orvosok példának, akik amőba szintjén nyilatkoztak. Miről beszéljünk ezek után? Itt egy nem reprezentatív it-s, velem egyidős. A világról semmi fingja nincs, pedig elvileg legalább egy idegennyelvet tud, de a magyart értenie is kellene. Mondják itt büszkén, hogy a politika, jaj az nem érdekli őket. De az életük sem, hiszen arra hat az úgynevezett politika. Inkább abbahagyom.
Hát én itt élek közöttük. Az elmúlt választáson az ellenzék szavazatszámlálói voltunk , nem szívesen mondom, de el kellene jönni -beszélgetni velük aztán rádöbbennél, hogy mennyire egyszerűen gondolkodnak, de a magas ló az nem tul népszerű erre. Pont ezt nehéz megérteni. Mindegy ne menjünk bele
vityának roppant kényelmetlen a helyzete a Péter miatt. A probléma az,hogy putyinak sem ok ez a helyzet. Én látok rá esélyt,hogy a KGB besegít vityának ...
Kicsit sem agymosottak, egyszerű vidéki emberek. Mivel az ellenzéknek semmilyen tevékenysége nincs videken főként a falvakban és a kis -városokban ezért nem is létezik ellenzek számukra. Ennyire egyszerű.
Nem, csak a magyarban nincs present perfect, szóval hagytuk, hagyjuk. És ha lenne is váltás amekkora kaki itt felépült az azonnal kinyírná az utódokat. Az egyéb poziciókban ülők és gazdasági szereplők hathatós támogatásával. Plusz a közgondolkozás. Illetve a jelenlegi orvosok és tanárok akiknek a fele pár éven belül kiöregszik és nem a fáról szüretelhető az utód. Soroljam?
Az én környezetemben meg alig találok olyant aki nem fidesz szavazó lenne... Földesurak 4x4-es terepjárókkal, hatalmas arcokkal, némelyik annyira buta, hogy még a magyart is törve beszéli.... Aki nem fideszes azok általában diplomával is rendelkeznek.. és ezt halál komolyan mondom, hogy felénk ez tényleg így van.
A környezetemben nem sok fidesz szavazó van.Azt írtam: a döntő többségét. Természetesen van fidesz szavazó középiskolai tanár, meg 3 gyerekes csokos család is, de ezek édeskevés lenne önmagában a tömeg nélkül. A volument a lentebb irt 3 csoport adja.
FF topikban: https://forum.portfolio.hu/topics/financial-forecasts/26797?oldal=5183#8899198 EURUSD sortos jeleket mutat, de technikailag jobb formában van nálam mint DX. USDHUF,
EURHUF, CHFHUF is ellenállási szintnél. Előbbi a leggyengébb
technikailag. Ha izomból nem tudnak tovább emelkedni, akkor megvan az
esélye, hogy HUF ismét erősödni kezd. Megeshet, hogy pl CHFHUF 36x
szintig leesik. Meglátjuk.
Persze az is lehet, hogy még a teljes képet nézve is igazad van, de akkor is aggasztóan sok példát látok a környezetemben olyan fidesz szavazókra, akik egyik általad említett csoportba sem sorolhatók....
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)