Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
De zavar, de tenni is kell erte! Tuntetesen voltal? Csatlakoztal vmelyik ellenzeki szervezethez?? Tamogattad vmelyik fuggetlen mediat? Esetleg kommenteltel vmi fidesz forumba? Nyomtass Te is -t terjesztetted ? Tamogattad oket? stb.... Talan kezdi elerni az elegedetlenseg a kuszobot , de ez keves! pl Baranyaba nez ki az ujabb aksi gyar . Mar nehany honapja tudni , hogy lesz vmi nagy ipari beruhazas Bicserdnel ! Bocs nem akartam ennyire off lenni , de ebredjunk fel!
Ez egy gyonyoru orszag. Nem ertem,mi a bajod,amikor mar itt is megmondtak,h ezrevel koltoznek haza a kulfoldon dolgozok,sot,mar a nemet,holland nyuggerek is idejonnek,mert annyira szar ott,ahol szulettek. Te meg itt jatszod az okostojast. /i. 😀
Kamatstop a hitelekre, amikre azt ígérték kivezetik 2023-ban. Kamatstop a betétekre, de a külföldiek vihetik a kamatokat. Kamatadó, érdekes lesz ha a bankok majd likviditás hiányba kerülnek. 0%-3% hitelek csok és céges formában, Baross Gábor 3x keretre emelve, Széchenyi Hitelkártya. Exim,MFB, ...... . Hogy lehet nyilvánosan így hülyének nézni mindenkit ?
Év elejei szavazásban maximum 10%-ot jósoltam 2024-re. Nem gondoltam hogy ilyen gyorsan fordul a kocka. Azt hittem legalább választásokig tartani akarják az árfolyamot. . Lesz még alacsonyabb szerintetek vagy ennél alacsonyabb alj már nem jön ?
Megafonosok idegen nyelvű hozzászólásoknál ezt a sokadik NÉPSZAVAZÁSKÉNT és a működő demokrácia példájaként idézik. Ha vki rámutat, hogy ez nem népszavazást, perrel fenyegetik.
Azt mondja a transzmisszió csatornák zavarait a jegybank nem tudja kezelni... A pofádra záruljon rá a medve csapta de hazug görény. Persze, hogy nem működik, ha a alapkamat nem is alapkamat, a bankokat hülyéreadóztatják, közben haverokank úgy lapátolják ki az olcsó hiteleket... hát úgy nehéz megállítani az autót, hogy a jegybank a féket nyomná, ezek meg vissza váltottak 2-t és tövig nyomták a gázt... Szinte minden hatást amit a jegybank tett, aláásták ezek a patkányok... és utána még vissza is szól, hogy mivan szembe szélben nem jó a vizelés...
Szeretem,mikor 1.500 millió (hagyjuk h online hányszor lett kitöltve,elvileg végtelenszer lehetne), az azt jelenti, hogy a magyarok egyértelmű többsége ezt akarja... mennyi lehetett ebből a valódi,és mennyi ebből az,ami nem lett figyelembe véve,mert nem jó választ adott az illető...vicc ez az egész...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)