Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Szkeptikus vagyok. Sztem nem lesz itt semmi. Minden megy majd tovább. Az ország gazdaságilag lép majd előre. Lesznek, vannak visszásságok, ez tény, de emellett megy előre minden...ez van...az erkölcsi meg a tudásbéli hanyatlás az más kérdés...erkölcsileg egy 0 ez az ország...
Igen, de emellett meg volt azért egy nagyobb anyagi előrelépés. Emlékszem mi volt 10, pláne 20-25 éve. Ez az ország már nem az a csóró hely ami volt. Sokan elmentek, sokan még mindig nem élnek jól, de nagyon sokan (!) meg óriásit léptek előre. Sztem ezt itt rendre kihagyja a többség a teljes képből...
Amíg propaganda van és háborús pszichózis, addig tűrik ezt a pusztulatot. Emiatt a propaganda a legfontosabb bástya a nerben. Emellett nyitva a határ, akinek nem tetszik, mehet.
Annyira vakon vagy ezzel a ha nyomor van, akkor felkelés is, hogy nagyon. Pedig emlékszem páran már leírták neked itt-ott, de nem ment át. Igazad van, nagy a jólét.
Törökország megszavazta Svédország NATO csatlakozását, ezzel erdogan kvázi kitörölte a seggét a puhos tolvajgecivel az egész világ előtt, premier plánban, reflektorfényben, teltházas előadáson. Forint go brrrr
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)