Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
volt itt egy csóka, mondaná hogy ezt sem a lakosság fogja megfizetni, nem lesz infla belőle. fodrsz autómosó, locsolás, élelmiszeripar. mi értelme volt a 10 éves rezsicsökinek?
Mondtam már,h most Nasdaq shortolok? Az Nvidia-t néztem ki longra, akkor jön az összeomlás, ha én elkezdem longolni, bár akkor ti jól járnátok a forinttal. Valószínűleg a long vételem követő napon Kína lerohanná Tajvan-t. :D
A Rogán-műveknél most az az új narratíva, hogy "dolgozik a pénzem az állampapírban". Csak azt nem teszik hozzá, hogy a kormány eközben a pénzem (forintom) ellen dolgozik.
február és 20 és március 20 a két nagy kifizetés, ha jól tudom, a január 20 nem annyira, bár ott meg a felhalmozott kamat jár vissza, 5%, 200-250 MRD ~ 10 MRD ft, az se kevés. APA, kezdődik??
eur usd is kezd kioldalazni az emelkedő csatornából. ha esetleg jön egy 1.073, érdekes lehet sokszor mondtam,h az EUR PLN-t kell figyelni. MACD fordulás van..Hetesen! Brutál RSI divergenciával. Kb. az EUR HUF napos emelkedő gyertyáit rajzolta, sokszor mondtam,h őket követjük. Decemberben csináltak egy hónapos dojit. "Alakul", de Marci majd megoldja.
+ Orbán is azt találta mondani, hogy átállnak a "növekedésre", és az infláció már nem fog visszajönni...ahha, hogyne. Egyértelműen megadták az irányt: vissza a magasnyomású kuktához, a következmeket már ismerjük: 275-->400
A sorokat olvasva,nagy lehet a baj... Sajat penz,az...kinai hitelek,deviza hitelek,allamadossag az egekben. A novekedes az megint egy kiragadott dolog lesz,mert azt nem mondja,h 4 negyedevig meg esett ez a novekedes. Jatek a szavakkal megint,az egy bites hallgatok meg azt hiszik,h na majd most aztan tenyleg megoldja a Viktor,csak az EU ne lenne...
A héten: Kedden Marci közli, hogy szerelmes a nagy nyomású gazdaságba; szerdán Barnabás 100-as kamatcsökkentésről fantáziál; pénteken a Vežír kvázi lemond az eu-s zsebpénzről. Nem lennék a forint helyébe.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)