Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
:) Igen, kb fél-1 éve mondott ilyet a mikrofonállványnak a Kossuth Rádióban. Ahhoz képest már most recseg-ropog minden. Az infla tényleg csökken majd, mivel földbeálltunk, tegnapi g7 cikk. Mondjuk még mindig jobb, mintha Gyurcsányi. Ma beszéltem egy őszinte, jó szándékú, egyszerű emberrel. Még tart a Fidesz hite. És fog is, Rogán propaganda megoldja.
Valami olyasmit is mondott a vajda, h az eu penzek nem annyira jelentősek, ha elmaradnak, GDPnek csak a töredéke. Mondjuk nekem is mindegy lenne, kivel dobatom össze, ha ekkora birka a nép, kevesebb adminisztracio, meg megfelelés. Mindenesetre vicces, ahogy itt páran védik a dolgot,de a szemelyes kedvencem az a "ha a baloldal lenne". Remek uszító szöveg, es az egyszeri birkanak maris felulirja az agyát.
Volt ez a törvény módosítás előtt... most úgy tudom hogy van 5 éve , és ha közben pozitív a mérlek akkor kötelezően adósságcsökkentésre kell az MNB nek fordítania...
Vagyis mi. Köszönjük. Milyen egyéb megszorítás jellegű nem megszorítás fog még erkezni? Peldaul a nem fidesz szavazo bazisat alkoto, kicsit jobban keresők extra adóztatása? Vagy ne adjak tippeket? A baloldal, hogy is volt, megemelne az adókat? Lehet itt még vedeni a becsületet, de sosem volt.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)