Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Most komolyan, nem kell nekünk eu-s pénz, dacból sem. Úgyis nettó befizetők lettünk volna valamikor 2030-2060 között. Az addig megkapható pénzről meg ezúton lemondtunk. És közben adunk néhany kokit. Leesik néhány saller. Kiosztunk néhány baráti tarkónlegyintést. https://m.youtube.com/watch?v=wQqdcDEQ3FA&pp=ygULa29raSBzYWxsZXI%3D
A kormány továbbra sem akarja elrántani a kormányt, továbbra is a jövő felélése drága hitelek révén, a fingszagú gazdaság való hozzáadott érték növelés nélküli pörgetése, a számok kozmetikázása. A fedezet pedig vagy hitelek aminek a kamatai jóval magasabbak a lejáró hitelekénél, vagy pedig a lakosság sarcolása akar direkt akár indirekt módon. EU-s pénzekről ez az első tiszta kommunikáció, hogy el kell engedni, innen a leminősítés esélye (és ezzel a további kamatok további drágulása) ismét közelebb került. A kérdés már csak az hogy a befeketők észreveszik e az éles kést, vagy nyugodtam bégetnek bele a vágóhíd terelőkordonaiba... Kapaszkodás van, mert ez nem sok jóval kecsegtet.
már méér menne az igaz magyar külföldre nyaralni, amikor ittHUN is van nagyon sok szép hely. és különben is ott nem FO $rint van, akkor hogyan fizetne? meg minek hordaná oda a pénzt, hagy szépüljön a világ csodájává országunk azzal, hogy ittHUN költjük el. Ez a legszebb, legjobb hely a világon innen csak rosszabb helyre lehet menni... és igaz magyar csak magyar terméket eszik, mert az van kikisérletezve a bélbolyhaink mikroflóráihoz optimális értékben, amúgy meg kint is ugyanennyi vagy drágább minden,... ott is ez megy, ott sem jobb... aki nem hiszi nézze meg a nemzeti maradási iroda kisfilmjét: A világ egy nagyon veszélyes hely!!! NO GO ZÓNA! Az utazás hobbymigráció!! Be kell tiltani!! https://www.youtube.com/watch?v=G9Cn8OgbhAs
"A magyar gazdaságnak át kell állnia így is, úgy is egy uniós forrás nélküli létre. Ez persze nemcsak FDI-t jelent, hanem hitel és tőkeforrást is." Ilyenekkel annak idején már Csauseszkuék is kísérleteztek....., megsúgom, nem jött be. Legalábbis a lakosság szempontjából.
Ebből látszik, hogy jövőre, a legnagyobb kamattétel a lakossági állampapír lesz.. Szinte 100 % ig biztos vagyok benne, hogy ezt nem fogják csak úgy hagyni és valamilyen csatornán visszavezetik magukhoz. Áfabevételen túl.
Ha jól értem Marcika szavait, akkor Ismét jön egy hitel pogram, amivel pörgetni kell a NER-t. Jövőre 4% növekedés mellett 6 % infláció.. ahham szóval ha 4 százalákon növünk és 6% al ér kevesebbet akkor csökkenünk nem ? A kamatstopp marad, és majd talán egyszer akkor is 2 lépcsőben lehet kivezetni... Csodás ismét a Tücsök örül a hangya meg rohadjon meg... (aki felvett gondatlanul hitelt az megintcsak meg lesz mentve.... mindenki pénzén . na várjál csak egy nem szocializmus ???) Álompapíban a megtakarítást MEGŐRZI REÁLÉRTÉKÉT!!! hát akadjon a torkodon egy birkacomcsont... 25% os infla mellett a 18% mellett már hogy a viharban örizné meg ???
szia ne haragudj tudnál nekem segíteni? 430 közelében mennyi volt az egyhetes betéti tender kamata? és az alapkamaty???miért lett a hetesből napi? miért emelték meg ennyire, ha ez láthatóan visszahúzza a gazdaságot??? volt ennek hatása az árfolyamra? meddig hatásos a morfium a betegeknek?
Élj a mának, kérd ki az utolsó kört, vedd meg az utolsó Állampapírt és örülj a haszonnak ;). Én maradok az EUR pártján, mert jön az ár... Csak idő kérdése. Az hogy a NER közeléből milliókat / milliárdokat vesznek ki, hozzáadott érték nélkül azt szerinted ki fizeti meg ? A költségvetés... És azt kik dobják össze ? Az adófizetők... De nincs itt semmi gond, irány előre!!!
csak azért írod mindezt, mert csak ők ilyen okosak és ügyesek: "EZT CSINÁLD UTÁNA! Nulla forint árbevételből csinált egymilliárdos profitot Tiborcz István cége, az IBC-Projekt Kft.!" Nem lesz itt baj, lassan csinálnak egy euró nyomtató gépet is(akkor nem kell az eu-s pénz, majd megoldják, ahogy tudják, okosba), hacsak nem már az is van nekik...
Nem értem miért kritizáljátok őket. Biztos vagyok benne, hogy a piacon a legjobb ajánlatot tették, mindenből a lehető legjobb minőséget beépítve. Akár Lölö a betonbe, az olyan speciális beton, hogy abban nem kell vas értem ? Kis Matolcsi és baráti köre meg aztán, Ők a tökéletes példa egy mai Y-Z generációsnak, hogy hogyan lehet ebben az országban mindent elérni. Jobb lehetőségek vannak mint Amerikában, a lehetőséges őscsakrája. Biztos vagyok benne, hogy ebben a nagy áldozatos munkában ahol a vevő, mindig a legnagyobb prioritást kapta a végén ha megnéznénk mi van a számok mögött sok esetben akár veszteséggel is legyártották, csak hogy elégedett legyen a vevő... aztán majd a minőség, a jó árunak nem kell cégér révén a jövőben majd megtérülő befektetés, mint a Budapest Belgrád... Olyan rosszmájúak vagytok... pfujj... (IRÓNIA AZ EGÉSZ, mielőtt valaki is komolyan venné, rohadjon meg az összes, a lambóval csavarodjon a fára, aki meg a NER éppermében eszik remélem lesz egy kis sejtelmes mandula íze a kavéjának....)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)