Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
"Naposon fej-váll alakzat befejeződött, az alapján lenézhet 370-ig is."
Van egy olyan érzésem, hogyha a forint el kezdene "szárnyalni", akkor rögtön szárnyát szegnék az MNB-ből kamatvágásokkal. Nem kell ide erős forint. A 380 és a 370 hiú ábrándnak tűnik. Ezzel ellentétes az orbáni-matolcsy gazdaságpolitika.
Logikus, mert a kiskatonáknak harcolni kell tudniuk a szlovákokkal, ukránokkal, szerbekkel és románokkal, ha már kiléptünk/kiraktak az EU-ból, valamint imádkozniuk is tudniuk kell, ha elfogy a lőszer.
Legalább valaki szakmai alapon helyrerakja a kontraszelektált, dilettáns vezető hülyéket, akik az MNB-ben és a kormányban a magyar gazdaságpolitikát megszülik. Sovány vigasz, de legalább ennyi még van 2022 végén az országban.
Belenéztem az OV féle sajtajba… Csak kicsit….mert már kávéztam. Olyan disszonáns érzés fogott el. Idén karácsony előtt leadják/leadták a szilveszteri kabarét?
De ezen én beszarok, már máshova is írtam, hogy az 5. leghájtekebb országban 2 fontos dolog van az oktatásban a gyagyás szerint: torna és hittan, ezeket kellett erősíteni.
Szerencsére nem mondott nagyon konkrét új intézkedést, a pacákot és igazságtartalmát pedig már beárazta a piac. Azon azért röhögnék (jórészt kínomban), ha jövőre valamiért mégis rákényszerülnének az IMF-re, amit ugye most is kategorikusan kizárt. DE mint tudjuk a pénzpiaci hitelnek nincsenek feltételei, biztos a pandakötvényeknek sincs.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)