Kisfiatal

Regisztráció: 2018-11-21 11:08:02

Hozzászólások száma: 536

Utolsó hozzászólás: 2022-12-03 07:28


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

OTP részvényesek ide! szombat, 07:28
Én nem tudom mit vár az ellenzék, de én mint ellenzéki szavazó, valóban várom az ország összeomlását, mégpedig az ország érdekében.. Egy gyors tisztítótúz kelelne ide, aztán lehetne újra építkezni. 
De sztem konkrétan összeomlás nem lesz. Lesz egy lassú lejtmenet, egy újabb 8-10-12 év, míg leépül az ország, és ott leszünk mint 89ben..
Az orbáni vezetési modell ugyanis katasztrófa, a vége nem lehet más mint csőd.. Ezek minden tönkretesznek, egyedül a multi termelő vállalatok ússzák meg, maradnak talpon. De tönkre lett, lesz téve az egészségügy, az oktatás, az állami vállalatok, a kiskereskedelem. Én állami cégnél vagyok, ne tudd meg atzt a rombolást ás züllesztést amit ezek 12 év alatt végigvittek.. Én már pár éve mondom: a pénzbeáramlás az, ami elfedte a problémákat, amint ez megszűnik, elkezd felfesleni a rendszer.. Ugyanis így nem lehet irányítani egy vállalatot, országot, a vége mindenképp földbeállás lesz. És ezt a zemberek is megérzik majd a fizetésükön, elkezdenek egyre elégedetlenebbek lenni, sztrájkolni, hőbörögni.. Orbán addig nyerő, amíg tud osztogatni. Ha nem tud, akkor bepróbálkozik majd a propagandával, miszerint Brüsszel, Moszkva, hazaáruló baloldal a hibás, ezzel ellavírozik még pár évet. De aztán-legalábbis bízok benne-felnyílnak a szemek.. Mert ugyanis ha a zember azt látja, hogy a szomszédban prosperitás van, EU pénzek, és mindent lehet kapni, itt meg nem(mert pl már multi hiperek sem lesznek csak CBA és társai..), akkor azért csak elgondolkodik... Valószínűleg a románok is le fognak hagyni minket.  
EUR/HUF 2022. 11. 27. 08:02
Orbán állandó politikai kockázat amíg hatalmon van, megvan a sansz hogy reggel úgy kel fel hogy akkor most államosít ezt meg azt, kis különadó ide meg oda, esetleg újabb lopkodás és elzárja az EU a pénzcsapot ismét stb...  Se versenyképesség, se kiszámíthatóság, kamat is vagy lesz vagy nem, mert ha a orbán valamelyik droidja úgy gondolja hogy nem kéne kifizetni a kamatot akkor bejelenti hogy nem is annyi mint amit a jegybank mondott, hanem amannyi. Mi a fenétől erősödne a forint?
OTP részvényesek ide! 2022. 11. 25. 06:04
Hát, most erre mit mondjak? Az én véleményem is az, hogy orbánra ép morális érzékű, és értelmes, tájékozott ember nem szavaz, pont.
De a zemberek többsége ugye nem ilyen.. A nagy többség világtalan, azt se tudja mi történik körülötte, nem hogy a világban, csak adjanak neki stex-et...És minden hülyeséget beszop..
Aztán vannak a vallásos fanatikusok, akik füvet is legelnének, csak orbán legyen.
Aztán vannak az álokosok, akik fordítva ülnek a lovon..
Na, de ez az undormány,ami itthon folyik, sztem egészen elképesztő.. Rákosista időket idéző propaganda és törvénykezés, közben meg szépen csúszunk bele egy argentoin tipusú vergődésbe, de még az sem kizárt, hogy pária-latorállam leszünk a nyugat szemében, kb mint a szerbek a 90es években, meg részben most is.. erre szavaztatok.. Nem egy fejlett nyugati államban akartok élni jó színvonalon, hanem egy latin-amerikai csóró banánköztársaságban, errefele tartunk.. pedig ahhoz nem kell nagy ész, hogy ha én nyugati színvonalon akarok élni, akkor azt nem keleten kell keresni meg délen.. Tehát nem a keleti rendszereket kéne másolni, és azokhoz dörgölőzni.. Mert ez csak a vezérnek jó..
Egyébként jópár olyan embert is ismerek, akik haszonélvezői anyagilag orbánnak, mégsem bírják.. Nna, nekik valszeg ép a morális érzékük, és gondolkodnak is..
Financial Forecasts 2022. 11. 24. 06:48
Akkor a vix áttöri lefelé a sávját? Elvileg "mingyá" fordulnia kéne..
OTP részvényesek ide! 2022. 11. 23. 21:06
Hát ez az! Ezért nem értettem ezt a nagy emelkedést sem: ki az a hülye aki ide befektet?? Orbán bármit kitalálhat egyik napról a másikra.. én mindent, de tényleg mindent kinezek már belőle.. 
OTP részvényesek ide! 2022. 11. 22. 13:39
Hát ez maci úgy néz ki nem akar megállni...
ORBÁN TAKARODJ !!! 2022. 11. 22. 13:35
Egyetértek! Megpróbálták, nem sikerült, aztán quazi fel is bomlott a kenyszerkoalicio. Következő választásokon már sztem nem lesz nagy összefogás. Félő, hogy akkor is marad orbán..
ORBÁN TAKARODJ !!! 2022. 11. 22. 13:09
Nekem nagyon nagy félelmem, hogy az ország beleragad egy 90es évekbeli Szerbia állapotba... Azaz egy kitaszított, lecsuszo feldiktatura lesz, remélem még azért (formálisan) EU tagként... És nagy félelmem hogy a hülye nép turni fogja, a vezetes már most mindent megtesz az ostromlott erőd pszichózis kialakítására, miszerint az egész világ ellenunk van, ránk tör, és ezért xar itthon minden...és újra és újra megszavazza ezt a barmot.. Aruhiany, rohadt nagy infláció, arstopok, 500-600ft-os euró... Azon torpolok, mi lehetne a túlélő stratégia erre... A kivándorlás sajna nem igazán opció családi okok miatt. Valamelyik nyugati határ(horvát, szlovén, osztrák) közelébe költözni, pénzt átváltani euróba, és atjarni vásárolni...
ORBÁN TAKARODJ !!! 2022. 11. 21. 20:46
Unalmas már ez az ellenzék fikázás.. jelenleg ők vannak, ők indultak, ők tudtak képviselőket kiállítani,.stb. nincs másik,.és Orbán vastagon tesz érte, hogy ne is legyen.. akkor maradjon meg 30 évig, amíg valaki fel nem bukkan mint hiteles profi ellenzék(mibol, amikor minden forrást is elzar Orbán??), Vagy csődbe nem megyünk?? Én azt mondom, hogy le kellett volna váltani most, és akkor nem így állna az ország.. de itthon sajna komoly bajok vannak a fejekben..
EUR/HUF 2022. 11. 20. 08:48
Én arra leszek kíváncsi, meddig lehet propagandával etetni a népet... Tartok tőle hogy sokáig, lásd még mindig nagy fölénnyel nyerik ezek a tetvek az időköziket..pedig már sokminden kibukott. 
ORBÁN TAKARODJ !!! 2022. 11. 19. 07:42
Miert mennének? A kutasok sem mentek ki tüntetni a tanárokkal... Se be nem zártak. Így azt a következtetést vagyok kénytelen levonni, hogy el tudnak működni így is..
De tenyleg amúgy hianyolom a tanárok mellől a kata-sokat is...
EUR/HUF 2022. 11. 18. 16:05
Én úgy gondolom, hogy nem fog pénzt kapni Orbán...
Az EU részéről vég nélküli hitegetés, targyalgatas, csukloztatas fog menni, úgy ahogy orbánék a skandináv nato ratifikálásal.. majd épp valamelyik tagállam nem ér rá vele foglalkozni stb..
Ki lesz szekalva az ország az EUbol...ezzel a kormannyal bizonyosan nem lehet együttműködni, nem lehet EU tag, megbuktatni kívülről pedig nem lehet, még nem is az ő dolguk. Ez a mi dolgunk lenne..
EUR/HUF 2022. 11. 18. 09:29
Sokaknak nem lepte át az ingerküszöbét, de a V4 találkozó lemondása, az EU biztos kifakadasa nagyon gáz dolgok, azt jelzi, megkezdődött mostmár ténylegesen az ország elszigetelődése, EU-bol kiszorítása, és ezen ezzel a kormánnyal már nem lehet fordítani.. a minimum Orbán és sleppjenek eltakarítása lenne, akár fideszes belső puccsal. De ilyen valszeg nem lesz, így véleményem szerint az ország megy a levesbe, teljesen tönkre fog menni minden, elszegenyedunk, egyéni menekülő pálya lehet az emigracio, vagy minimum a megtakarítások devizára váltása...
Sztem..
Financial Forecasts 2022. 11. 10. 16:43
Egyetértek... Itt nem lehet kereskedni, háttérbe kell vonulni, amíg valami trend ki nem alakul..
Az.utobbi időben én is akarmibe fektettem, az szinte rogton kilőtt/beszakadt, ellentétes irányban.. 
Financial Forecasts 2022. 11. 07. 20:12
Mégsem.. ez már soha nem lesz 100 felett..
EUR/HUF 2022. 11. 02. 19:19
Ha emeltek a kamaton, miért szakadt be a dollár?? 
EUR/HUF 2022. 11. 01. 13:13
Minek örül ez a szutyok(HUF) már megint??
EUR/HUF 2022. 09. 19. 18:50
Mi a sz@rtol erősödik állandóan ez a szutyok?? Ennyire bejön a populizmus piacnak? 
Mégegyszer 405 fölé megy, visszavaltom az euromat ft-ra.. nem kifizetődő a ft short..
Financial Forecasts 2022. 09. 12. 12:09
Az afgán háború sem volt totális háború, a vezérkar direkt nem is akart vietnami kiterjedésű nagyobb háborút. És ha ugy vesszük, nem is vesztették, mivel a rendszert fenn tudták tartani, az csak 4 évvel a kovonulasuk után bukott meg.
Csak qrva sokba került, a szu-ban meg elfogyott a zsé..
EUR/HUF 2022. 08. 24. 07:56
Miről beszélsz?? Addig jó amíg nem csinál semmit...

friss hírek További hírek