Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ebben részben nincs igazad. Az én ismerőseim között a hosszabb ideje Erdélyből jöttek közül (ez igaz a déli vidékre is) magasan a Fidesz-ellenesek vannak többen. Ők már látják miről szól ez az egész.
Egy teljes összefonodás van a határontúliak és az itteni ismerősök között. Az idevándoroltak is elérik a milliós létszámot akiknek a gyökereik künn vannak. Ez a réteg - a nagyrészük- tekinti Messiásnak a vezért. És a pénz amit kapnak ingyen a vallásukért adja a kovászát ennek a gyalázatos állapotnak ami itt van belföldön. Egyszerüen más okot nem találok erre a kb 10 éve nyomasztóan és erősen kialakult birkamentalitásra. Aki tud más reális okot az írja meg mert szerintem ez egy igen érdekes látlelet a mai viszonyokra.
"Leszarom, ki minek érzi magát, de például nálunk mondjuk TB ellátást fizetnek ezért olyanoknak, akik ide egy vasat se tettek." Ha lennél oly kedves, és ezt kifejtenéd az én szintemen is.... (ha már a te szinteden nem volt evidens a kérdésem)
"Milyen TB-t fizetsz te kinek? Van a legcsekélyebb fogalmad arról, amiket itt tényként pufogtatsz?" Te tényleg ezen a szinten vagy? A magyar államnak fizetek, ahogy mindenki, aki itt él. Kinek fizetnék, ráadásul nem keveset. Cserébe nem kapik semmit!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)