Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Tőkés ott ül Orbán mellett. Ha volt is gondolkodó határon túli az is erősen befolyásolt. Az összes belföldi rokon pedig becsatlakozik a vak hithez. Világos ? Nemde ? Ez egy kimondott,kifundált játszma a belföldi magyarok ellen akik még gondolkodnak ha tudnak
Az sem fontos hol él,hova megy szíve joga. Erről az agymosásról beszéltem ,ami -bár ne lenne igazam- hívővé,teljesen rossz irányba vitte a Magyarokat és differenciál magyar és magyar között vallási alapon.
Ez nem ösztönös keresése valaminek hanem logikai láncolat, a dolgok véletlenszerű egybeesése. Azóta van a vallási fanatizmus amióta ez a határon túli politikai osztogatás ,megvédünk politika beindult. Abban sincs igazad kevesen kötödnek a határ túloldalához. Rengetegen, már gyerekkoromban feltűnt sok ismerős járt a rokonaihoz át. Sok esetben csencseltek is. Azért írtam az 1 milliót alsóhangon. Még a Viszkis is onnan jött.
Értem én, hogy ösztönösen kell keresni valakit, akire mutogathatunk, aki miatt a rossz dolgok történnek, és mivel Sorost meg Brüsszelt már stipi-stopi a másik oldal, jó lesz nekünk a határon túli magyarság. Igaz, hogy még nemhogy a győzelem nem múlt soha az onnan érkező szavazatokon, de még a 2/3 is mindig simán megvolt az itthoni voksokkal. Ez a tény viszont ne zavarjon, időnként nyugodtan elő kell venni a határon túlizást, mert az olyan kézenfekvő... A környezetemben szép számmal vannak áttelepült határon túliak. Egy nincs közöttük, aki a fideszre szavazna. Viszont van a baráti körömben olyan semmilyen határon túli kötődéssel nem rendelkező, aki nemhogy a fideszre szavaz, de nem is érti, hogy az áttelepült erdélyi miért nem... A határon túliak között a helyzet semmivel sem jobb vagy rosszabb, mint itthon. Ha olvasol KESMA-n kívüli külföldi magyar publicisztikát, láthatod, hogy mennyire nem állja meg a helyét a feltételezésed...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)