Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Itt vagyok csak ezért a 6:3 (angol magyar) (6FO$rint-3FO$érint erösödés )miatt épp a fél mnb-t pipukáztam le, ha jönnétek segíteni lenne ebből még 280is ;)
400.865
+3.305
+0.83%
de azért még mindig 3feletti mínuszban vagyunk és már fáj a szám
Török valuta is óriásit gyengült, a török infláció állítólag 50% és még sincs csőd. Arra akartam kilyukadni hogy attól mert nagy az infláció, gyenge a hazai fizetőeszköz, attól még nincs csőd. Nagy a költségvetési hiány de ez sem csőd.
Görögország csődben volt, nem tudta fizetni a hiteleit, IMF segítségre szorult. Most itthon nem ez a helyzet. Azért mert elszállt az euró árfolyam még simán fizeti a hiteleit az ország. Háború, infláció, energia válság az egész eu-t és usa-t is keményen érinti.
Törölt felhasználó2022. 06. 13. 21:45
Közel 3 egységet erősödött a forint az elmúlt órákban! Hol van ilyenkor geza77, ugye?!
Akármennyire utálom őket, ne olyan áron bukjanak, hogy az ország egy újabb évtizedig nyögje. Egyébként pedig amikor az aktuális politikai elitet a gazdasági válság elsöpri akkor sajnos nem a józan ész szokott helyettük jönni, hanem a szélsőség és a demagógia. Igen, még ennél is nagyobb demagógia és szélsőség…
Ha akarták volna, már régen megfingathatták volna V-ét, de nem LEHET! 1: Túl nagy a támogatottsága , 2: Nincs helyette alternatíva. Ezért most az egész ország cumin. Az EU-nak nem érdeke az államcsőd! A forrásokkal az a baj, hogy nagy lenne itthon a mellény, ezt tudják, ezért nem is adják! Látszólag pici csatákat nyerhetünk, de háborút nem!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)