Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nehezen tudom elképzelni hogy egy "aktív fórumozó " eltűnjék azért mert kapott egy olyan kérdést amiből már csak szarul tudna kijönni :) - Az igét hirdetne kell.......
Törölt felhasználó2022. 06. 09. 16:33
Azért el kell ismerni, hogy Kuszaszemék gyurmázzák elég rendesen a HUF-ot EUR fronton. De még így is 395.1547. , Az USD/EUR, USD/HUF meg kilőtt felfelé. Tiszta háborús hangulat.. Ha tippelnem kellene az álmoskönyvből lesznek még adótípusok. A 395 az nem a 390-es terv elvtársak!
még mindig nem értelek benneteket, hogy minek aggódtok a huf keresztárfolyamok miatt... Rég le kellett volna már szokni a forintról. Hamar eljön, amit Zsiday megjövendölt, a gazdaságban marginalizálódik a szerepe, az EUR bevezeti önmagát, hiszen teljesen elvesztette a jegybankunk mára minden szavahihetőségét és hitelességét. A fő céljai közül semmire sem lő, sőt, pont ellentétesen cselekszik, mert csak az adósság elinflálása maradt egyetlen mentsvárként. Aki meg ezt végignézi és finanszírozza, hát.... ő tudja.
amit elloptak ... A szervezeteknek a jegybank eredetileg több mint 260 milliárd forintos vagyont juttatott 2014-ben, ennek hozamából gazdálkodhattak. A legfrissebb adatok szerint 280 milliárd forint felett van a vagyonuk. Ha pedig valóban megszüntetik őket 2023 közepére, akkor ez a vagyon visszakerül az MNB-hez, plusz tartalékot is képezhetnek belőle
Alapítvány mutyiban, szobor, szőnyeg, festmény vásárlásban, közpénz eltüntetésben, profi szinten vannak, fizetőeszköz stabilitás biztosításban meg a legalja a banda.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)