Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
2019ben egyetlen horgonyuk az infláció volt!!!! Valahogy azt is elengedték!! Először azt mondták, ha az infláció 3% lesz, majd mikor meghaladta a 4%ot is akkor azt mondták, ha a maginfláció számít, majd elengedték azt is, utána a horgonyt egyre feljebb engedték. Ugyanezen metodika alapján majd megúszhat az árfolyam is!!! AZÉRT KELL ILYENEKET MONDANI, HOGY A NÉP NE KEZDJE EL DOBNI A FO$RINTOT!!! Akkor jó nagy gyengülés lenne, illetve nem lehetne lehúzni a népet azzal, hogy kilopják a pénzük értékét a zsebükből ;)
Az, h a kormány mit tervez, egy dolog. Egyáltalán nem biztos, h azt jelenti, h megalapozott. Az elmúlt időszakban a forint számtani közepe 371+ volt, ha marad az árfolyam, akkor hipp-hopp elérjük a 377-et.
Nem bizony. Véleményem szerint most nagyon rászálltak a forintra, ennyire azért nem rossz. Lesz még 380 a nyáron. A kormány is 377 FT/€-val számol 2023-ra a költségvetésben átlagban, tehát valószínűsítik hogy csillapodni fognak a kedélyek és még az alá is benéz.
Ha lesz vasfuggony, az kivulrol lesz korenk huzva. Nehez elkepzelni miert es hogyan, de volt mar ra pelda nem is olyan regen. 99% eselyt adok ra, hogy nem lesz se vasfuggony, se eu kilepes.
Igen, minél kevesebb "horgonyt" tartani itt ha menni kell ebből a narancsmenyországból akkor a lehető leggyorsabban és legfájdalom mentesebben meg is lehessen tenni mielőtt vasfüggöny lesz ismét.....
Igen tudom, ebben az esetben azoknak, akik az unióban szeretnének élni el kell játszani a költözés gondolatával. Ahogy több kivitelező egyébként már Euróban küld ajánlatot, én is lassan inkább eurós munkaszerződést szeretnék. Ahogy Zsiday írta, az euró bevezeti magát. Nem kell a forint senkinek. A hiteleim forintban, a megtakarítsaim euróban dollárban kell tartanom. Még nem tartok teljesen itt, de ez a cél. Remélem eljutok teljesen ide és max majd annyit vátok át Ft-ra amit feltétlen szükséges... Nem kell ezt túlgondolni...
Ne feledjétek, hogy rengetegen szavaztak úgy fityeszre, hogy nem lehetett hova szavazni, unió kilépésnél erre nem lenne esélyük. Azt a cigók meg a nyuggerek torkán nem tudják letömni, az értelmesek meg vagy ellehetetlenítik a szavazást, vagy megblokkolják az eredményt.
Remélem, hogy ebben nincs igazad. Ahogy ezt a népszavazást sem vitték át, úgy sztem az únióból sem tudnának minket gyorsan kiléptetni... Ha a multik csomagolnak, Vityónak reszeltek...
Kellene csinálni egy "fogadjunk a Huxitre" topikot! Ha nem jönnek uniós pénzek, mikor léptet ki minket OV a zunióból!!! Ezzel a média háttérrel sima sika az egész! Utána nyugodtan jöhet a Kínai-orosz-mongól-fehérorosz-északkoreai hitel!!!!
volt egy teljes eu pénzügyi ciklus a pénzt arra adták kvázi ingyen ,hogy fejlődjön az ország .lehetőleg mindenki .nincs a végletekig 0% kamat , józanul gondolkodva lehetőleg ésszerűen legyen elköltve . nincs értelme azt mondani , mert az balfasz ellenzék . most ma 10 year hungary bond 7,225 % még lesz több . elképzelhető hogy akár több modernebb kórházi ágy , de meglehet az élet más területein is ebből a pénzügyi keretből vagy többet ,vagy hatékonyabbat létre lehetett volna kihozni . 1 ember élete is élet . mikor szűkösebb esztendők jönnek, hatványozottan kijönnek a racionalitást semmibe vevő döntések. nem lehet azt mondani ,hogy ti qurtákok el . mennyibe került ez film ? többek jobbak lettünk ,nem
vannak katasztrófaturisták akik jönnek és a magyar ismerős forgalmi engedélyét lobogtatják tankolásnál!! A külföldre szakadt hazánk fiai sem dobálják a feneketlen kútba a lóvét szívesen. mindenki ott spórol ahol tud, ha már nem keres mindenki úgy, mint a tolvajbanda és a holdudvar
Egyéb: Nem lesz vége a háborúnak szerintem nagyon sokáig. Az országnak kilóg a segge a gatyából. Leminősítések lesznek. Elszigetelődés. A kormány háború nélkül is gyengíti a forintot ( a régió devizái már jóformán visszaerősödtek a háború előtti szintre) Kamu inflációval is brutál infláció
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)