Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
48 a tyúkólban a milliárdokkal támogatott nemzetiszínűzűszlós magyar termelőnél..... akit tőkeerőssé tettek hogy tudjon jachtot fentartani, szigetet venni, egzotikus utazásra, vadászatra járni, - meg minimálbéren foglalkoztatni. Ez a "nemzeti jövő " itt :)
Ez a hatalmas mhéjmhagyharNÉPhNHEMZETTHY ŐSERŐNEK köszönhető,a kitartó dolgos szorgos MAGYAR KEZEKNEK! Meg is van az eredménye!!! 0,1% erősödés azta!!! Ha lenne karikás ostorom, most kimennék az úttest közepére, akadályoztatva ezzel a forgalmat és csattintgatnék vele! Kanyarban előzünk, mindenki a hátunkat nézi, az elmúlt 100 év legsikeresebb 10 évén vagyunk túl!! Érzitek??? Ha nem akkor azért nem, mert malopcsy & csüngőhasú bandája a lopás mellett csak ezt csinálják: https://coub.com/view/1etioo (verik a kis eszközüket)
Ausztriaban vettem TOJAS automatabol tojast, rajta van a dobozon a tyukudvar es a tojok, valamint a gazda hazaspar. 3 euro volt a 10-es doboz, echte Freilandhaltung! Na most akkor draga a magyar gyari tojas 60 Ft-ert, vagy nem?
Törölt felhasználó2022. 06. 02. 10:11
Silent ! kicsit off de HUF Vettem tojást céges termelőtől számlásan. Ugyanazok a tyúkok ugyanabban az ólban ugyanazt a a tavaly termett takarmányt eszik és ugyanazért a fizetésért ugyanazon melósok vannak. Akkor ez most extraprofit hogy 15% al drágább a tojás mint 2 napja ? - Silent válaszát várom !
Szerintem a BB-nél általános rossz használat, hogy csak 2 standard hibára állítják magasabb idősíkon. BB 20,3 sokkal megbízhatóbb. Simán hetekig tapadhat a szalag szélére aztán max beoldalaz. BB igazából oldalazgatásnál erős indikátor, mikor vmi sokk miatt kiszúr a piaci érték, de mindezt trend nélkül.
Törölt felhasználó2022. 06. 02. 08:16
Azt mondja reggel az okos elemző: cél a 370-375 Ft/eur ez év őszére. A 450 Ft/eur kicsit merész, de a 410-420 Ft nem elképzelhetetlen. Mivel nem voltunk még 400 fölötti tartományban ezért nem tudjuk, hogy viselkedne ott a forint. Elég "szűk" a sáv amiről beszélt, ennyi erővel én is lehetnék elemző!!
Nálunk nincs kormányzati törekvés a bevezetésre...uniós támogatások euróban érkeznek, a mérleg forintban mér,...másképp hogyan lehetne gdp-t kozmetikázni? Plusz MNB nagy bajban lenne ha uniós ellenőrző szervet vonna a nyakába.
Ránéztem erre az USDHUF-ra,ha már szóba hoztad. Hónapos charton az MACD még nem ad jelzést,sőt,meglehetősen táguló. A két havi gyertya valóban kilóg a Bollingerből,de nézd meg a 2014-12 és a 2015-01 est,ott is ez volt aztán az lett,hogy 2017ig kellett várni,mire egyáltalán ezt a szintet visszetesztelte. Szóval lehet bármi, de én még belelátom,hogy csak ellaposodik a chart,nem pedig bezuhan.Tévedés joga persze fenntartva. :) Mutatom,hogy mire gondolok,hátha másnak is érdekes lehet.: https://invst.ly/y92-e
Ha mar Kuna... https://hold.hu/holdblog/euro-horvatorszag-venezuela-kuna-eurozona-deviza-arfolyam-vakmajom/?fbclid=IwAR2uc4khSWEuMYA76HIUDuWm-loCLrLup0hVX9JQJD02DD7N9TZ5RfpMD6g Egy kicsit valahol szánalmas ez az egesz, ami nálunk megy. A horvatok 10 ev alatt bevezetik az eurot.
erősődik a FO$rint sokkal jobban, mint a kuna 2* olyan jól teljesítünk hrk 7.5345 -0.0024 -0.03% F$t 396.705
-0.255
-0.06% bgn 1.9558+0.0001(+0.01%) czk 24.7305+0.0485(+0.20%) csehek fasorban sincsenek eljöhetnek kisipari tanulónak ron 4.94000.0000(0.00%) pln 4.5873+0.0089(+0.20%) LÁSSÁTOK , HOGY HASÍTUNK MA? 2 HÓNAP ALATT TÖBB,M INT 8% GYENGÜLÉS UTÁN JELENLEG 0,06% ERŐSÖDÉSBEN VAGYUNK!!! Érzitek ezt a rettentő erőt?
Usd/huf nagyon túl van húzva, havi-n második hónapja lóg ki a gyertya a bollingerből, stoch rsi 100on kiakadva, ha trendforduló nem de markáns pullback nagyon érik, főleg h lassú halált várok a dxy ban is. dollárerő ide vagy oda, tapering ide vagy oda szerintem a következő nagy trade a gyengülő dollár.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)