Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Lassan leesik a tantusz, hogy nincs euro import, ami tamassza a huf arfolyamot. Sikeresen harcolt a Kicsi a covid ujjaepitesi alap ellen, es ha jol ertelmezem, sikeresen harcolt az orosz olajrol valo levalast tamogato eu penzek ellen. Ezen kivul nem jonnek a szokasos konvergencia penzek se. Ez igy osszesen megvan vagy 10 milliard euro, 4000 milliard forint. Ennek harmadat tudjak megszoritasokkal talan-talan osszeszedni.
meseljetek, hogy mukodik ez? mindig csak hallom, de nem szoktak megosztani ennek menetet. kicsit olyan, mint a rezfaszu bagoly esete. elvileg az is letezik, elviszi a rossz gyerekeket, de meg sose lattak :)
A szüntelen támadások ellenére a forint megőrizte 400 alatti stabilizált árfolyamát.
Törölt felhasználó2022. 05. 31. 12:13
Ezúttal tépik Megtépték a forintot, már 0,2%-os erősödésben van az euróval szemben, ismét 394 alatt a jegyzés. Ezt nagyrészt az euró relatív gyengülése okozza, a dollárral szemben továbbra is 0,1%-os gyengülést látunk. Napi viccrovatunkat olvasták
a jelentes szerint garanciakat adott az eu, hogy az ukranok nem zarnak el semmit. meglatjuk, az ukran az magyarabb a magyarnal, szoval akkor higgy neki, ha lo legel a sirjan :)
amúgy a nagy olajembargó megnehezítését is orbán számlájára írják az eu pénzek utalásánál majd arra leszek kíváncsi azt hogy adja el sikernek, ha az ukrának elzárják a kőolaj meg a földház vezetéket is nyáron v ősszel, csakúgy mert miért ne!
Es meg is erdemli. Tulajdonkeppen. Az ertelmesebbje úgy is feloldódik nemesebb országokban.
Törölt felhasználó2022. 05. 31. 10:40
Haladni kell a korral.. , "Az a Miniszterelnök akinek a kormányzása alatt az EURO 400 forint fölé emelkedik NEM TUD KORMÁNYOZNI ÉS LE KELL MONDANIA" , Kicsit modernebb szemlélettel kell a jövőhöz és a felzárkózáshoz állni és máris máshogy fog hangzani az a bizonyos kulcsmondat , "Az a Miniszterelnök akinek a kormányzása alatt az EURO 450 forint fölé emelkedik NEM TUD KORMÁNYOZNI ÉS LE KELL MONDANIA" , Amúgy egyre inkább úgy néz ki, hogy teljesen mindegy mit csinálnak, a HUF egész egyszerűen elfüstöl.. és, hogy még depisebbre vegyem a hangulatot, szerintem a magyar nemzetnek max még 100 éve lehet és eltűnik. Azért az mennyire gáz már, hogy élő magyar művész, mint pld Gálvögyi eljelentéktelenedik és lassan már nem is tudják, hogy mit tett le az asztalra. Szerintem ennek a nemzetnek kampó, egész egyszerűen el fog tünni. Depis percek lezárva..
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)