Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Köszi, na akkor jobban körül nézek a portájukon mert van hozzáférésem ugyan a netbrókerhez csak a bef számlám és a számlám a bankban van. Mondjuk olyan marzsokkal amit látok nem sok kedvem van üzletelni náluk.
Nem mindegy h erste bankban van szamlad avagy a bef rt- ben… ennel a tagnal 369,8-as spotnal 369,11-en valtottam.. szoval vmivel finoman szolva is at akartak ba….ni..
jó estét! engem érdekelne a kontakt, nekem aki van erstenel fx-es ember, az egy tragédia, sajnos ez a számlán is meglátszik... szóval váltanom kellene!
Prémium számlám van ott de a legtöbb amit ki tudtam cigánykodni az középárfolyam + 2 HUF volt EUR váltásnál. Vagy én csinálok valamit szarul vagy te nagyon jól, de a 2 forintos ajánlat is akkor jött mikor mondtam hogy akkor hello, megyek Wise hoz váltani.
Hello! Erste bef rt-nel persze. Van egy tag aki korrekt es ert is hozza es eleg durva %-okat csinal..masreszt ami tetszik h semmit nem eroltet es mindenben koxosen dontunk..nekem ez fontos mert en is dolgoztam a szakmaban..mondjuk latszik az is h nincs raszorulva a kotesre:)))en is egy uzleti partneremen keresztul kerultem hozza ket eve kb.Ha kell az elerhetosege priviben szolj es megadom.
Németországban disel, 270es Euróból. 🤣Különben nekem 13,5 éves a benzines és 7 lesz a disel. Nem gondolkodok egyenlőre cserén. Mondjuk mind a kettő az adott évjárat full extrása volt, 1. tulajaiként. Ugyhogy sok minden újabb nincs a mostaniakéban sem. Kivéve persze az elektromos és hybrid autókat, de azt meg egyenlőre még túl dragának tartom.
Írtam nem olyan rég, hogy nyáron vettem új, de készletes autót márkakereskedésben. Volt még ugyanebből a márkából, modellből pár darab a szalonban, ami még megmaradt, annak 4 hónap elteltével 1,5 millával felemelték az árát. Pedig csak ott áll a kereskedésben, nem most rendelték. Ha így nézem, akkor tényleg bazi jó befektetés volt az autóvásárlás, ekkora kamatot a világon senki nem adott volna. De azt is hozzátenném, hogy 9 éves volt a régi járgányom, tehát nálam eleve aktuális volt már a csere - 1-2-3 éves autót nem biztos, hogy csak azért lecseréltem volna, mert mekkora business.
Horvátország kiesett a pixisből, túl sok mészáros-érdekeltség kezd ott bimbózni. Ahova ezek beteszik a lábukat, csak a pusztulat következik. Na nem nekik, a népnek természetesen.
Olaszországban, Ausztriában a magyar árakhoz képest röhejes pénzért lehet ingatlanokat venni. Meg talán az arany, de csak tömb formában. Férjem azt mondja, hogy jelenleg az alkatrész- és chiphiány miatt az autó a legjobb befeketetés! :-DDD (nem kell hallgatni rá, sosem értett a pénzügyekhez).
Eloljaroban mondom h en nem bizok a ftban..:) Tovabbra is a valasztasokig gondolom igy ahogy leirtam.. ezen semmifele adat vagy szam(amikkel egyebkent en is tisztaban vagyok..) nem valtoztat.. majd az ido ugyis igazolni fog. 10-12ftot fogok nyerni ezen a shorton..Nyilvan teljesen igazad van sok dologban leszamitva h kellene az emberek bizalma ahhoz h erosodjon a ft..ebben egyaltalan nem hiszek. Illetve kicsit megforditva abban nem h anelkul ne tudna erosodni..meg vmi ..en aztan az utolso vagyok aki ezeket vedene de h a Gyurka soha senkinek nem fogja letolni a gatyajat az garantalt..inkabb beszarik:)))
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)