Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Valahol már olvastam, de egyazegyben A Tanú c. film jelenete jutott eszembe nekem is: Dezsőnek meg kell halni. Agyrém. Magyarország előre megy. Ezek elmebetegek, nincs ezen mit filózni. És még talán röhögni is tudnék ezen az ámokfutáson, amit művelnek, ha a szüleim nem meséltek volna eleget arról, hogy milyen volt akkoriban az élet... és ami ismét kezd elmosódott emlékből valósággá válni.
Akkor talán át is léptünk abba a fázisba, amikor holló a hollónak mégis kivállya szemét. Kormány és MNB egymásnak feszül, Völnert beáldozzák. Az lesz majd a szép új világ, amikor majd egymást kezdik nyírni, mert nem teccik, hogy a másik többet tudott lopni. No és amikor eljő az is, hogy már csak egymást tudják kisemmizni, mert a gyapotszedőktől nincs mit elvenni. Hallelujah😆
Nincs itt nagy titok, tegnap este felhuztak,ma tamaszig leengedtek, es megyunk iranyba.Hirre volt a mozgas, nincs jelentosege. A forintnak mar vagjak a centit, vagy legalabbis az MNB szorul be szepen,Orban kozben vasvillaval tolja a lovet a jonepnek. Mit varunk? 🙂
Azért kapálódzunk rendesen. Majd meglátjuk. A FED szimplán hülye. Szerintem nem csinálnak semmi különöset holnap. Ha csak a tapírt indítják ímmel-ámmal azt a piac már rég beárazta...
Csak semmi nyugalom. Egyenlőre nem történik semmi. Jön a Karácsony, mindenki készül az Ünnepekre. Nem hiszem , hogy komoly elmozdulás lesz. Az év vége fontos. Egyenlőre továbbra is lefelé várom. Nagyon erőtlen az emelkedés egyenlőre. Remélem, holnap is így marad. Meglátjuk. Továbbra is forint long.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)