"Magyar Péter arról, hogy Orbán megfenyegette a Vagyonvisszaszerzési Hivatal leendő munkatársait: Ez Btk., hivatalos személy elleni erőszak, ami 1-5 év börtön Meg is köszönhetjük akár Orbán Viktornak, akinek nincs mentelmi joga, mondta a kormányfő."
Hat akkor az ügyészség hivatalból el is indithatha orbán ellen az eljárást.
Hogy miket nem mondasz..latom,kapaszkodsz meg a Gyurcsány témába...az persze ne zavarjon,hogy kb két eve irok ide nagyjából. Amugy azt mondták már,hogy ide telefonról is lehet írni? Vagy akkor meg nincs AI? Pedig az is van. Na, kicsit még fejlődni kell akkor.
Végül is,ha a két választási ígéret oldalt nézem, akkor az ukrán háborúba sorozás, a gyerekek átműtése, az 1000 forint feletti üzemanyag ár és a macska adó sem valósult még meg. Akkor ezek alapján nem csak a saját, hanem a Fidesz ígéreteit sem tartják be, ejnye no...
Hogyan képzelted, hogy engem oda meghívtak? Ja, és szombaton még itthonról ebben a topicban is hozzászóltam. . De azért mesélj! Nem tudtam a mai napig, hogy Kötcsén "fejtágítás" szokott lenni! Tegnap hallgattam a HírTV-n egy interjút Orbánnal, de azt, amit vártam volna, nem mondta el, drága Bolgár úr! :) Fogjátok már fel, hogy Orbánnak ütöttek a politikai végórái. Maximum egy átmenetben vállalhatna szerepet, de csak egy új formáció létrejöttéig, ha rajtam múlna. Kíváncsi vagyok, hogy M.P.-re négy vagy nyolc év múlva mit mondtok, mert négy éve itt még Gyurcsány elvtársat védtétek körömszakadtáig! :)
A Tisztakamu-kormány képzelt intézkedései - egy kicsit másként - mert ahogyan Karinthy Frigyes mondta, a humorban nem ismerek tréfát, és aki számára a humor egy olyan intellektuális szemüveget jelentett, amin keresztül a világ és az emberi gyarlóságok elviselhetőbbé, érthetőbbé váltak. Ha az alábbi, képzelt intézkedésekkel a gyakorlatban találkozik bárki, az csak a véletlen műve lehet. . - Megvédjük a gyerekeket az oktatás ártalmaitól, online oktatás lesz, iskolák nélkül, napi 2 órában - Kötelező tananyag lesz az óvodásoknak Csiperke Pistike meséje. - A dízelautósok kapnak egy, Schnell logóval ellátott, 5 000 Ft-os kupont, ami a Schnell benzinkutaknál váltható be. Ha nem tetszik, akkor nem kapnak semmit. - Új utónév-szótárt szerkesztünk, amiben hivatalosan is benne lesz a Pajka utónév. - Állami Vagyonelvételi Hivatalt alakítunk ki, hogy nekünk is jusson már valami.
- Az üzletek árukészletét a benzinkutaknál lévő üzletek árukészletekhez igazítjuk. - A pilótáinknak folyamatos katapult-tanfolyamot tervezünk indítani, ki tudja, mikor lesz rá szükség. - A rendvédelmi dolgozók fizetésemelését évi két szabadnappal és egy sportruházati csomaggal oldjuk meg. - Az egészségügyi dolgozók bérelemelés gyanánt két hét ingyenes ellátást kapnak az általuk választott kórházi osztályon.
- A szociális ellátórendszer dolgozónak béremelését egy ingyenes segélycsomaggal oldjuk meg. - Minden ígéretünket teljesíteni fogjuk, ha ha nem is az előre jelzett módon, de valahogyan biztosan!
Olvastam egy érdekes mondatot a neten : " A Tisza- szavazók a lehetséges megszorításokat is könnyebben viselnék,ha a ner prominenseit a börtönben láthatná. "
"Szeretnénk már leereszteni."Normális" polgárként a tévé előtt tespedni, barátokhoz grillezni járni gyűlések helyett, minimális mértékben fogyasztani politikai híreket. Ám ennek még mindig nem jött el az ideje. Olvasom a Magyar Hangon: " Szó szerinti idézet következik Orbán Viktor kötcsei beszédéből, amelyet zárt körben mondott el, és amelyből ő maga hozott nyilvánosságra részleteket. Végső üzenet gyanánt pedig ezt: „Eljött a nemzeti ellenállás ideje. Vége a türelemnek, vége a méltányosságnak, vége minden egyoldalú gesztusnak. Fel kell venni a kesztyűt, és harcolni kell!” – Vastaps. Igen, a decens polgári közönség lelkesen fogadta a társadalmi háborút mint országmentő tervet."Sajnos Magyar Péternek megint igaza van. Időnként nekem is támadt olyan érzésem, hogy "ez már sok."Aztán kiderült, hogy amiben most vagyunk, az még nem a "történelem vége". A Fideszt és Orbánt bele kell döngölni a földbe. Nem kaphatnak új esélyt ebben az országban. Ha ehhez az kell, hogy "permanens forradalmat" szíveskedjünk csinálni - akkor azt fogjuk tenni. Orbánnak és a NER-nek nincs bocsánat - ha ez kellene a "nemzeti együttműködéshez" akkor ne legyen nemzeti együttműködés. Majd ha a főkolomposok börtönben ülnek, onnantól jöhet az együttműködés." (H.Cs.)
Matolcsy egy cetlin utasította a dolgozóit, mely NER-cégeket támogassa az MNBAz ügyészség, a rendőrség és parlamenti vizsgálóbizottság kutakodik az MNB ügyei körül, a növekedési kötvényprogram visszásságai viszont mára elhalványultak, Pedig Matolcsy György ezzel is súlyos veszteséget okozott a jegybanknak, és a Scope egymás után minősíti le a NER-közeli kibocsátókat, amivel újabb százmilliárdos csontvázak esnek ki a szekrényből. hvg360: Matolcsy egy cetlin utasította a dolgozóit, mely NER-cégeket támogassa az MNB
Azért az nem kicsit vicces, hogy a nemzetbiztonsági bizottság nem tudja, hol érheti el szargyártót, mert meg akarják hallgatni. Nincs bejelentett lakcíme? Tértivevényes meghívó, ha nem veszi át, akkor is átvettnek minősül. Ha másodszor sem veszi át, akkor bírság, aztán meg előállítás.
Erre már gondoltam én is. Az igazán nagy halak mellett néhány kicsinek ,pl. az úgynevezett influenszereknek, megmondóembereknek is az orrára kell koppintani, mindjárt kétszer is meggondolja az állításait
Nekem is van néhány művelt fideszes ismerősöm, van akit már sikerült meggyőznöm, de olyan is, aki felhúzta az orrát és hülyének nézett. Hát így megy ez, lassacskán.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!