Próbált vicces lenni,de valszeg nem az AI legfrissebb adatbázisát használja. Azert gyurcsanyozik pl. Nincs ezzel baj,meg kell tapsolni, aztán jön a következő műsorszáma.
https://www.penzcentrum.hu/gazdasag/20260827/kozel-600-milliard-forintot-koltott-el-az-allam-erre-a-programra-kiderult-hogy-teljesen-becsodolt-a-rendszer-1204519 Ne hazudj, mint a közmunka már rég megszűnt, és ahogy hazudta a főnököd eddig se nagyon volt. Jó néhányan a gazdagabb településeken éhbérért el kapirgáltak, csak sajnos ők is igencsak ki voltak szolgáltatva a narancsos nagyuraknak. Tudod statisztikai fogalakoztatás, így 1 millió munkahely meg úgy, ( hazudtak nektek ti meg zabáltátok a nagy vezír szavait) szart se ért, csak pénz lopták ki ebből is!! ( Tisztelet a kivételnek, néhány ellenzéki településeken nem, ahol volt pl valódi közfoglakoztatás mint pl Budaörs) Nagy melókat elvitte lölö meg a többi oligarcha!! Szartak ők rá a közmunkásokra, papíron létezett a narancs vidékeken! Tudom személyen jártunk pl Fáj településen vagy a Ormánsági kis térségben. Sok helyen erre keret nem volt. https://profitline.hu/megugrottak-a-cegek-letszamnovelesi-varakozasai-490482 De ismét köszönjük meg a Tiszának, hogy idén immáron a cégek 37% szeretné bővíteni a pozitív kilátások miatt a foglalkoztatottak körét és mindössze 13% nyilatkozta, hogy létszám leépítés lesz ( lehet lölö cégek):)) Kedves barátom ilyenre példa viktátoék 16 évében nem volt, no ez a valódi foglalkoztatás és nem az amit a rablóék papíron zsibiztek!! Állandóan cáfolva vagy, nem unod még?!!:))
Igy van,ezert mész továbbképzésre(lathatoan van hova fejlődni ),mert hamarosan ez sem lesz. 😂Mondjuk ezt legalabb dijazzom,persze nem anyagilag, loptátok ti az adónkat eleget.
Ebben is folyt a haknizás és a hazudozás, az emberek félrevezetése, a demokratikus játékszabályok felrúgása, a jogállamiság további lebontása! . https://24.hu/belfold/2026/09/10/hadhazy-vagyonvisszaszerzes-hivatal-unger/ . De nem gond, majd Fásiné és Zsülike lesz az eredmény. . Miért? Nem úgy volt megbeszélve? :)
No, jövő héten megint lesznek Castro-i magasságokba "emelkedő" és terjedelmű, sekélyes, öntömjénező, másokat hazudozásokkal alázó istenkirályi szónoklatok - a kormányzás helyett. Nem gond, a hakni karma gyorsabb lesz, mint gondolnánk! . De mikor kezdődik érdemi kormányzás - mikor emelkedik az egészségügyi és szociális szakdolgozók bére, - mikor emelkedik a rendvédelmi dolgozók bére. - mikor csökken az ÁFA és az SZJA, - mikor emelkedik a nyugdíj, - mikor emelkedik kétszeresére a családi pótlék? . Ezeket azonnalra ígérték! És - ki fogja visszafizetni a növekvő államadósságot (RRF és SAFE hitelek, eurókötvények, stb.) - elzárják-e ezekre az esztelen kiutasításokra az oroszok a gázt és az olajat, amit még a kormánypárti elemzők is bírálnak?
Papi,par kommenttel ezelott derult ki,hogy AIval irod a kommentjeidet,amiket raadasul jogász letedre(kizartnak tartom ezekután,hogy az vagy,max kokler) semmilyen szinten nem néztél át, ezert csúnya pofonba szaladtal bele ismét. Gondolod, hogy én krealom a bullshitet? 😂 Sajnos te irtal ma ismét jo nagy adag baromságot, aztán bemasolod az AI bocsánatkérését 😂😂😂 szűzanyám,ember...semmi önkritika nincsen nálad. Nem én sertegetlek,sztem megteszed sajnos te magad magaddal szemben. De persze az en allitasom nincs a valósággal semmilyen közelségben, aztán most égtél be,meg az egész jobboldal 🤣
Túlságosan védtétek Gyurcsányt, többször "kioktattatok", hogy ő nem Fletó, hanem pártelnök és miniszterelnök úr. Egyébként ki a fenének hiányzott egy mártír, szabadon sokkal többet tudott ártani az ellenzéknek. Te nem tudsz kimozdítani a komfortzónámból, mert tudom hogy egyrészt mit várhatok tőled, és ez a szint nem nagyon magas, másrészt pedig tudom, hogy ez a célod. Szóval csak sértegess, de egy idő után majd jön a reakció, ami után lesz időd gondolkodni, hogy megéri-e. :-D
Teljesen mindegy, hogy milyen bullshiteket kreálsz, már sokszor adtad tanúbizonytalanságát annak, hogy a valóság közelében sincsenek azok, amiket állítasz! Persze abból nincs sok, annál több a minősítgetésekből, sértegetésekből, de én tolerálom, csak néha zökkenek ki a komfortzónámból, mert azért mindenhez még mindig nem szoktam hozzá, pedig elég jó vagyok konfliktuskezelésből a Deloitte egy évtizede történt megállapítása szerint. :)
Szivesen elolvasnám Budai úr könyvét arrol,ahogy reszletesen leirja,hogy lett elszamoltatva Gyurcsány,amire végülis a pozícióját kapta évekig...sztem hasonloan rovid könyv lesz,mint a Sehmet: AI mesterfokon 😀
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!