És tudod, mi a legpocsékabb? Nem akarom, hogy igazam legyen, azaz Unger alkalmatlan, mert akkor ezzel a nővel a saját sírját kezdte meg ásni a Tisza és rettegek, hogy Unger alkalmatlansága piszok sokba kerül nekünk és MP-nek.
Hatalmas öngólt lőttek be Ungárral. Ha ezt nem veszi észre MP és valóban nem lesz eredmény Ungárral, ahogy most valószínűsíthető, akkor takarodhat Orbán után. https://www.youtube.com/watch?v=_K1Pw5468yo&pp
Én a szavazatommal 2030-ban pedig ítéletet mondok felettük és lehet, addigra már lesznek erős új pártok és a Tisza és MP csak négy évet kap. Nincs nalam a bölcsek köve, nem tudom azt sem, hogy a következő órában mi történi, nem hogy 2030 tavaszán.
Az lehet, de ilyen év után ki a fene fog jövőre ott nyaralni?! 80 cm víz hiányzik a tóból (jövőre is pocsolya lesz a széle, ennyi eső nem fog esni), hemzsegnek az árvaszúnyogok, amit nem akarnak írtani, a maradék vendêgsereget is elüldözik. .https://www.facebook.com/reel/3694012514090980/
Érdekes ennek az ügynek a menete. Titkos volt a kiválasztás, titkos annak szempontjai, a meghallgatást pedig élőben lehetett látni, tehát láthattuk, hallhattuk a jelentkezőket. Én előtte nem tudtam ki Unger Anna, mert még elemzőként sem futottam bele, nem olvastam publikációit, nem tudtam egyetlen MP melletti kiállásáról sem, viszont most belefutottam az Orbán Balázs storyba. Ligetiről viszont sok-sok éve tudom, hogy mit csinál, láthattam olvashattam. A meghallgatásuk nálam előbb semleges volt, majd bejött Unger és kb egyetemi oktatói stílusban lenyomta ez egészet. A kiszólásait nem hozom fel, viszont én azt éreztem, ez a nő úgy gondolja, hogy most kapott pénzt, paripát és elkutatgat sok-sok éven át, aztán majd letesz vmit, de igazából semmi elvárás nincs teljesítményre. Na, ez nálam kiverte a biztosítékot. Majd jött a zárt ajtók mögötti szavazás, amikor már nem a bizottság elnöke Hantosi volt annyi besz@ri, hogy Hallernéra nézett és átadta neki a szót. Nem adák ki még azt az üres adatlapot sem, hogy milyen szempontok alapján rostáltak. És ha megnézed, kik is leszenk alatta, nyomozók ügyészek, akiknek a munkáját egy jogi képzettségű ember ismeri, tudja, míg egy Unger anna politológus egyetemi oktató miit tud ebből? Szervezetet kell kitalálni? Ne már, hogy MP-k ezt az elmúlt két évben nem dolgozták ki, mert akkor engem megvezettek ebben. A sógora tuti dolgozott rajta, csak vmiért nem hallgat rá sem. Ha eldöntött volt, hogy Ligeti nem, akkor nem kellett volna a színjáték a kiválasztásról.
Ennek az unger kinevezésnek és a 6 évig nem lesznek jogerős íteletek szövegnek akkora visszhangja lett, hogy a tisza ha akarná sem tudná megúszni a fideszbűnözök felelőségrevonását.
Ha már értetlenségnél tartunk: Te pedig azt nem érted meg,hogy ez nem "önök kérték" műdor...A döntés megszületett,a felelősség M.P.-t terheli....Én drukkolok,hogy Neki legyen igaza...Különben mindannyian veszítünk..... :-)))
Nem gondoltam volna, hogy lesz Bartusnak manapság olyan írása, amiben van számomra is elfogadható: "A jogállami megoldás az lenne, ha felkészült vezetője lenne az NVVH-nak, ha az elszámoltatást valóban akaró kormánya lenne az országnak. Mészáros pedig már 100 napja letartóztatásban lenne, továbbá a vagyonát a magyar állam már zárolta volna. Ez lenne a jogállami megoldás. A jogállammal ellentétes az, hogy felkészületlen, hozzá nem értő elnököt neveznek ki egy ilyen bűnüldöző hatóság élére, és megpróbálják a fél ország elrablását eltussolni, az elkövetőket pedig a lopott vagyonnal együtt futni hagyni. Mert ez történik. Nem az a jogállami, ha nem történik semmi, hanem az, ha a bizonyítékok alapján eljárás indul. Unger a jogállamiságra hivatkozva indokolja a tétlenséget, de éppen a tétlenség jogállamellenes. Unger Annának már az első interjújának érvelése sem jogállami, mert szemben áll a tényekkel és a valósággal. Arra adott példa, milyen hamis érveléssel fog kibújni saját számonkérése elől." https://nepszava.us/unger-anna-nem-megy-felcsutra-meszaros-lorincert
A fővárosi vízműveknél az ügyfélszolgálaton ül front office-os, a csatorna rákötést engedelyező alkalmazott a back office-os, na de a vizvezetékszerelő aki elvegzi a munkát back vagy front vagy egyik sem?
El se hiszem, hogy már ilyet leadnak a Kossuth Rádióban. Szegény megmaradt fideszes rádióhallgatók csak leshetnek maguk elé: Hatvanpuszta, zebrák, Hadházy, stb... https://mediaklikk.hu/audio/kossuth-radio/2026/08/30/00-06/nyilt-titok
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!