Nem tudom, milyen okból írod, hogy "már többször leírtam". A "leírás" gyakorisága semmit nem változtat a leírás igazságtartalmán. Sőt, általában a hazugságot szokták sokszor elmondani, hogy ellentételezze a kevesebbszer kimondott igazságot.
Szerintem Bárándy se tudhatja, hol mennyi nyomozati anyag gyűlt össze. Igazából az MNB ügyben volt régóta nyomozás, ott már lehetett volna. De mégegyszer: az ügyészek, élen a lefőbb ügyésszel lassítják vagy megakasztják a folyamatokat, ezért kell a következő lépésben ott rendet tenni.
Már többször leírtam itt, hogy MP és O1G a háttérben megegyezett. Nem lesz itt semmi börtön + felelősségrevonás. Ez volt a békés fidess leváltás ára. Emlékezzünk a TV székház elleni támadásra és a csőcselék utcáravitelére. Az is a fidess műve volt.
Hagyjuk már ezt jogászkodási fingreszelést? Tetszett volna 4-500 ezred magával április 12 előtt a parlament elé vonulni, és a nyakánál fogva kirángatni az akkori állampárt összes politikusát! Miért nem csináltad? Mert akkor "meg lehetett volna úszni" a sok jogászkodást, ami vár a sok fideszes tróger politikusra és NER kegyeltre! Mert "sajnos" ennek hiányában, hogy nem mentél értük, hanem szépen csendben csak 2 kövér X-et húztál be a szavazólapon, ezt az utat választottad! Azt meg nem is értem hogy gondolod, hogy 16 év után, ami alatt a fidesz minden pozícióban a legalsó szintekig beitta magát a saját embereivel, hirtelen 3-4 hónap alatt le lehet akasztani olyan szervezeteket, vagy emberek százait mindenfelé jogi és intézményi háttér nélkül, akik majd jól fel tudják deríteni megdönthetetlen bizonyítékokkal, hogy ki lopott és ki nem!Te hol élsz? Értem én hogy türelmetlen vagy (én is), de azért azt még én is tudom és felfogom, hogy ez nem megy 1-2 hónap alatt. És azt is tudom, hogy a fidesz sem volt hülye, mert saját magukra írt törvények mellett játszották át a haveroknak az ezer milliárdokat! Lehetett volna drasztikusabb törvénymódosításokat is eszközölni az alaptörvény módosításban? Szerintem igen! Lehet volt már amit a tisza itt elbaltázott? Lehet. De milyen jogcímen és bizonyítékok alapján zárattad volna be az általad említett embereket? Hm? Te meg ezen mit nem értesz?
Letartóztatni megalapozott gyanú esetén, ügyészi javaslatra a bíróság dönthet. Az ügyészséget még mindig a NER embere vezeti és vannak további ügyészek, akik lassítják a nyomozásokat, részben azért, hogy ne vagy minél később derüljön ki a korábbi szerepük az ügyek ki nem vizsgálásában, elakasztásában. Így vélem. . Mutass már olyan linket, ahol például Bárándy arról beszél, hogy le lehetett volna már tartóztatni a fő kolomposakat!
hagyjuk már ezt jogászkodási fingreszelést! már négy hónapja eljárást kellett volna kezdeni lölö/ov, mato, rogán tiborc ellen, .... stb! a 10-20 millios parkfenntartók ellen lehettet? akkor ezek ellen miért nem? egyébként 3 nagyobb nevű ügyvéd se érti hogy miért ez tetyetotyiság! Vidéki prokátor (Fülöp Botonnd) , Bárándy, és Horváth Lóránt (aranykonvoj) majd akkor hiszem el, hogy valós lesz az elszámoltatás, ha valamelyik több száz-ezer milliárdos közpénztolvaj ellen eljárás keződik! amig nem , addig csak fingreszelés és a fideszes tolvajok vagyonmenekítésére hagyott idő! . "majd jön a kormányalakítás, majd jön a közt elnök leváltás, még legyetek türelmesek, majd jön az ügyészség leváltás, majd jön a NVVh felállítása, majd jön a NVVH elnökválasztása! :)) majd jön ez, majd jön az, de mondjuk MP bele fog bukni pár év alatt, ha az elszámoltatást nem tudja rendesen végrehajtani, a társadalom nagy többségét nem érdekli a pár száz millios - pár milliárdos ügyek, (habár ezek is vizsgálandó bűncselekmények!) hanem a nagy, több ezer milliárdos ügyek elszámoltatása érdekli! lölö/ov, mato, rogán, tiborc, szijjártó, lázár, ... stb! ezen mi a f...szt nem lehet érten!?
"lophat bármennyit, sohasem lesz elszámoltatva!" Tévedés nem lophat bármennyit és el is lesz számoltatva. A nyomozás viszont sokáig eltarthat a magyar jogszabályok miatt. Abban biztos vagyok, hogy néhány hónapon belül már sokasodni fognak a vádemelések és pár éven belül több fideszes politikus fog börtönbe kerülni és ezek között Orbán is ott lesz.
"Nagy Alekosz : börtöntöltelékek (face) Szeptember 1. Ez a határideje annak, hogy Orbán Viktor Börtönbe kerüljön. Nincs több türelem. Ugyanis, elfogyott. A népharag, előretör. Tisztában vagyok vele, hogy jogilag ez nem ilyen egyszerű. De!! Előzetesbe minden további nélkül már rég be lehetett volna vágni a gazembert! Gyakorlatilag Április 13 — án, 0.30 perckor teljesen hivatalosan be lehetett volna vinni. Bent lehetne, most is. Nem Luxusnyaralásokon. . Orbán Viktor. Tiborcz István. Rogán Antal. Lázár János. Mészáros Lőrinc. Matolcsy György. Szijjártó Péter. . Várkonyi Andrea. Börtönbe velük! Mind. Amíg — minimum 12 hónapig előzetesben vannak, addigra majd a Törvény is utoléri és alátámasztja mindazt, amiért aztán ott is rohadnak meg. Alapvetően van igényük az embereknek, közöttük természetesen nekem is arra, hogy Orbán Viktort bilincsben, vezetőszáron lássuk elvezetni, majd a szállítójárműbe, bevágni. Vigyék! "
Aki azt várja, hogy 100 nap után, büntető ügyekben konkrét eredmények lesznek az nincs nagyon nincs képben ebben témában. Hónapok évek is eltelhetnek addig, hogy valakit vád alá helyezzenek. Nálunk a fideszes polgármester lett feljelentve és több bűncselekménnyel vádolva. Éveken keresztül nyíltan csinálhatta ügyeit, de senki nem mert feljelentést tenni ellene. Rendőr ismerős szerint annyi vádpontban indult meg a nyomozás, hogy évek fognak eltelni mire ez az ügy az ügyészhez kerül. Tehát 100 nap nagyon kevés ahhoz, hogy teljesítményt értékeljünk ezekben az ügyekben. "de dicsekedni se nagyon van mivel" Ami viszont figyelemre méltó teljesítmény, hogy az ország érezhetően élhetőbbé vált. Több fidesz-NER katona is tízmilliárdokról mond le és fizet vissza az államnak. A költségvetésben több mint 1000 milliárdos többlet lett. Jönnek az EU. milliárdok. A kamatok leestek a befektetők bíznak az országban. Az államadósságunkat jóval alacsonyabb kamatokkal tudjuk megújítani és fizetni. Ez szintén 1000 milliárdokat jelent az országnak még néhány éves távlatokban is. A forint 360-370 és stabil. Tehát aki itt nem látja az első 100 nap eredményeit az szerintem jobb ha facebookon osztja az észt és nem egy gazdasági fórumra irkál...
Elég sok bűnük van, állami pénzen a Tisza-adó hazugság, nemátalakítás a gyerekeken, magyar katonák Ukrajnában, kamu bomba a szerb gázvezetéknél... ezeket szépen sorban ki kell vizsgálni, a tetteseket meg böribe vágni.
"2022. márc. 8. — A francia elnökjelölt vagyonnyilatkozatából derült ki, melyik magyar bank szállt be10 millió euróval a francia kampányba." Ugye emlékszünk még erre is, amikor Mészáros bankja adott hitelt a francia szélsőjobbos politikus Marine Le Pen kampányára. Természetesen itt is adományoztak a fideszhez köthető szennylapok is... Tehát a fidesz bőven támogatta a saját szennylapjait, hogy azok támogatásokkal szálljanak be egyes politikusok kampányába.
Orbán végleg bebukott és ezt már mindenki tudja a politikusoktól a közemberekig. Innentől kezdve senkinek nem válik hasznára a bukott miniszterelnök. Közpénzekkel már nem tudja támogatni egyetlen politikus kampányát sem, úgyhogy nagy ívben tojik rá már mindenki. A börtönt meg nem fogja megúszni, éppen az ilyen súlyos cselekmények miatt amiket leírtam. (Nem emlékszem már arra, hogy melyik magyar hírportál figyelt fel arra amikor az amerikai médiumok lehozták Trump kampányának legnagyobb támogatóit, amelyek között az összes fideszhez köthető médium ott szerepelt jelentős milliókkal és ezt az egyik magyar portál, közzé tette Magyarországon is. Ez a hír azért nem kapott nagy hangsúlyt, mert akkor még a fidesz uralkodott és elnyomták ezeket a híreket migráns betörésekkel, ellenzéki politikusok lejáratásával, brüsszelezéssel stb.)
Lehet, hogy megvetik, de én azért jól fejlett fantáziámmal el tudom képzelni, hogy trump, putyin, de ugyanúgy weidel, le pen, vucic, meg tán mások is, simán hajlandók kissé megtámogatni kívülről, akár anyagi forrásokkal, akár online dezinformációs kampányokkal, hírszerzési információkkal, bármivel. Sose lehet tudni, jól jöhet még az öreg róka majd egyszer, ha a segítségünkkel megint hatalomra tudja tornászni magát, gondolhatják.
"És azt sem lehet tudni, Putyin, Trump, Netanjahu, Meloni, Fici, Babis és
társai üzentek-e Orbánnal kapcsolarban valamit, mer Orbán nagyon
magabiztos es vidám!" Ezek nagy ívben lesz..ják Orbánt sőt, még ezek is megvetik... Trump nem véletlenül nem hívta meg Orbánt a saját beiktatására sem és nem véletlenül nem látogatott el Magyarországra a választások előtt. A nagy barátság ott kezdődött, hogy a fidesz szennylapok Tump választási kampányában, Trump legnagyobb támogatói közé kerültek, ha az összes fidesz szennylapot egy kalap alá vesszük.Tehát a szennylapokat a fidesz kitömte milliárdokkal és ezek a szennylapok vettek részt támogatóként Putyin, Trump, Netanjahu, Meloni, Fici, Babis választási kampányában. Innen indult ez a nagy barátság! A milliárdokért cserébe, természetesen jár annyi támogatónak, hogy egy egy magasztaló szót kapjon... Ilyen volt például amikor Putyin azt mondta, hogy "Magyarország 5-öd áron kapja a gázt" Természetesen azt már tudjuk, hogy ez nem volt igaz, de Orbánt ez a hazugság a hívei előtt az egekbe emelte. De az is ilyen volt amikor Trump a legjobb Európai politikusnak nevezte Orbánt... Amúgy meg nagy ívben leszarta és Putyin és a többi politikus is ezt tette és teszi. Egyébként ez a világ ma már így működik, pénzel és támogatásokkal mindent meg lehet venni és el lehet hitetni a hazugságokat is. Orbán elhitette veletek, hogy a világ vezető politikusainak barátja, de soha nem volt és nem is lesz egyiknek sem a barátja, csupán a milliárdos támogatások miatt kapott némi hamis, de igaznak feltüntetett barátságot. Most, hogy bebukott már egyik vezető politikussal sem fog találkozni, mivel a közpénzek már nem állnak rendelkezésére és nem tud támogatóként beszállni a vezető politikusok kampányába. Innentől kezdve már mindenki szarik rá, nagy ívben.
A jelenlegi, lemondott legfőbb ügyész helyére tudomásom szerint egy megbízott, átmeneti ember lép, kvázi ügyvivő. Még további idő lehet, mire kitalálják, hogy ki legyen majd az új végleges legfőbb ügyész. Oszt amikor majd az a valaki munkába lép, akkor tud majd az esetleg kompromittálódott következő sorban, a helyettesek, főosztályvezetők körében cseréket végrehajtani. A kompromittáltság nem feltétlenül jogszerű válóok, tehát lehet, hogy rendes felmondással, végkielégítéssel kell majd az ilyenektől búcsút vennie, ami megint további sok hónap. Addig pedig azok az emberek potenciális botok a küllők között. Csak szólok, hogy ne lepődjünk meg. Hasonlóan vélekedem egyébként a policájról is, valamint a rogán irányítása alatt állt szolgálatokról is.
És egyépként lehet hogy szét leszek mínuszolva, de felhívnám arra a figyelmet - többedszerre - hogy a magyar választó a legbárgyúbb a földkerekségen. Most eufória van, mindenki előszedte még az ópapa kalapját is a szekrény mélyéről, és tartja a kalapokat ki az ég alá, mert minnyár indul a pbrüsszeli manna. A manna viszont nem annyi lesz, meg nem örökké lesz, és a csalódottság sokaknál fel fogja váltani az EU-fóriát. Erre fenekedik a potrohos, ez lehet az ő nagy visszatérési esélye, amit szvsz megpróbálnak mindenféle hátráltatással, szabotázzsal, bármivel elősegíteni. Ezért mondom, hogy erre kell figyelni, a potrohosra, a rogánra, a schmidt máriára, azokra, akik az ötödik hadoszlopot irányítani képesek.
Kellenek már erősen az enberarcú fiatal demokraták :-) egyébként tiszteletreméltó kezdeményezés, legyen nekik polgári pártyuk, nem sajnálom se a csicsericstől se az űrhölgytől. De a lényeg nem náluk van. A potrohos nem adta fel, szerbiában meg kituggyahol konspirál az alvezéreivel és a külföldi haverjaival, és készíti elő a további "patriótaságait", hogy hátha majd vissza fog tudni térni, és ott folytatni, ahol abbahagyta. Erre kellene figyelni, nem annyira a zemberarcúékra. A potrohos sohasem adja fel, és bármire képes a hatalomért.
"Kiosztottak 500 milliárd forintot a helyreállítási tervből Az első adag pénz villamosenergia-hálózat fejlesztésre és okosmérő-telepítési programra megy. Mészáros cége kimaradt." Jó irányba mennek a dolgok, az új főügyész majd kezelésbe veszi lölöt és a lici caládot.
"Navracsics Tibor korábbi közigazgatási és területfejlesztési miniszter augusztus 20-án bejelentette, hogy társadalmi kezdeményezést indít a „polgári demokraták” nevében. A videóban a volt miniszter mellett felbukkant Ferencz Orsolya egykori űrbiztos, a Fidesz volt országgyűlési képviselője is. "
Remèlem sok félszázalékos párt fog kivirágozni a fidesz sírjából.:))
Annyira szerencsétlen vagy. Gondolod, hogy itt bárki irigykedik rád, mert te éppen wellnesszezel? Hát ki nem szarja le. Gondolod, hogy csak te teheted ezt meg, hogy így dicsekszel vele? Szánalom.... Én éppen rib-eye steaket sütöttem, édes burgonyával, meg egy kis tzatzikit csináltam hozzá. Iszom az egészségedre még egy ki Tokaji Szamorodnit, oszt jó van.
Igen, így van, ez is az. Szerintem az is, hogy nyilvánvaló hazugságra (Tisza adóprogram) építetten költöttek 12 milliárdot költségvetésből. Hűtlen kezelés vagy Különösen nagy vagy jelentős vagyoni hátrány.
Amit itt hallasz, Orbán szájából, az bűncselekmény beismerése. Nyiltan kimondja, hogy a kormányzati nrmzeti konzultációk a fidesz kampányának a részei, a mozgósítást szolgálják. Még egyszer: ez egy bűncselekmény beismerése.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!