Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
user01
user01 csütörtök, 07:11
https://444.hu/2026/07/30/ket-es-fel-eve-alatt-36-milliardot-koltott-a-szuverenitasvedelmi-hivatal-imazsfilmekre-podcastokra-short-videokra-es-hasonlo-kommunikaciora

Két és fél éve alatt 3,6 milliárdot költött a Szuverenitásvédelmi Hivatal imázsfilmekre, podcastokra, short videókra és hasonló kommunikációra

A vég közeledtével már a látszatra se adtak: loptak, loptak, loptak. 
csendben csütörtök, 06:33
Előzmény: #214158  csendben
of=pf 
csendben csütörtök, 06:32
Előzmény: #214155  babo-lapat
Olyan ő a of.-nek,mint Gyurcsány Orbánnak.....
babo-lapat csütörtök, 00:47
Előzmény: #214156  Fsociety
a nag keresztény smején kilopott 7milliárdot a kasszából :) Isten megsegítette vagy inkább a buta szavazók 16 éven keresztűl.
Fsociety
Fsociety csütörtök, 00:39
Feljelentést tett az Állami Számvevőszék az Élelmiszermentő Központ működése miatt. Ez volt az a szervezet, amit a Fidesz-kormány a rászorulókra hivatkozva hozott létre, de az érintettek az élelmiszer-árusító üzletláncok megszivatásának tartották. Az ÁSZ-jelentése alapján utóbbiak tippeltek jól a szervezettel kapcsolatban: a vizsgálat szerint a társaság 2,8 milliárdot fizetett egy informatikai rendszerre, aminek működését nem tudták igazolni, további 4,6 milliárd forintot fizettek ki annak üzemeltetésére. Az ÁSZ szerint nem állapítható meg egyértelműen, hogy a működésre fordított milliárdokból milyen eredménnyel végezték az élelmiszermentést. Az élelmiszermentőről szóló törvényjavaslatot a kormány nevében Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes nyújtotta be az Országgyűlésnek 2021. december 13-án.
babo-lapat szerda, 23:02
Előzmény: #214154  _Sigorszky
neked mi a magyarázatod arra hogy ennyi év után nem lett innen még kitítltva úgy hogy már tényleg egy szava se igaz vitatkozni nem tudsz vele és csak fidesz propagandát mond vissza.Rajta kivűl hál istennek már minden fideszes elpárolgott innen.
_Sigorszky
_Sigorszky szerda, 22:51
Előzmény: #214151  Fsociety
Az egész fórum moderációja egy vicc, ezt rég tudjuk. De hogy valaki nyitott egy topikot trójai falóként? Ebben az országban én már bármit el tudok képzelni, még ezt is...
babo-lapat szerda, 22:18
Előzmény: #214151  Fsociety
valószínű hogy ilyesmi a helyzet.Nem véletlen nem kap semmiért se kitíltást vagy fügét csak akkor amikor nyaralni megy pont.
J0hnnyEnglish
J0hnnyEnglish szerda, 21:47
Előzmény: #214117  Peterbond

A Tisza győzelméhez legalább negyedrészben hozzátett a szőlő utca és a pedo botrány. Sokan szeretnének neveket és felelősségre vonást. Amennyiben ebben az ügyben ez elmarad, ahogy a kegyelmi botrány eredményére is vár a nép... az biztosan negatívan érinti a Tisza szavazóinak elégedettségét, sokan csalódottak lesznek... én is mélységesen csalódnék az egész rendszer működésében, ha ma MO-n ilyen szintű ügyeket lazán meglehetne úszni... és ez még csak nem is pénzlopás, ezek mély morális dolgok.
Pontosan az átlátszós cikk miatt gondolom én is, hogy a pedo botránynak biztosan van valami alapja, itt nem random lett valaki kiválasztva, egyáltalán miért pont Semjén vette magára az egészet.
Amennyiben tényleg kiderül Semjénről, az végzetes csapást mér KDNP-re, de gyanítom a Fideszre is.
Fsociety
Fsociety szerda, 21:31
Ha hozzászólásonként itt valami pénz csörög a PF-től,akkor sorry nyilván,mert érthető, hogy kell ezt a bohócot hagyni a cirkuszban parédézni,csak akkor meg én fejezem itt be az irogatást, mert akkor direkt van hagyva, hogy hergeljen.
Fsociety
Fsociety szerda, 21:27
Előzmény: #214147  _Sigorszky
Igazából ha nem annyi lenne a kommunikációja, hogy betol ide pár linket (ha mázlija van,érti,miről szól), aztán alapvetően a topic témájával már nem tudsz vele értelmesen beszélni,nyilván mert védhetetlen az elmúlt 16 év kb bármelyik mozzanata (megpróbáltam, ilyenkor tol egy BULLSHIT-et,aztán ennyi,ez nem vita). De ha Orbánt,meg a fideszt akarja szopkodni, akkor ott a Kenyeres2 topic,tárt karokkal várják a szektások. Sztem a fidesz fake news-ok, és a fideszes fórumokban egyértelműen kifigyelhető agitprop dolgok azok,amik egyértelműen nem idevalók. Ha ez a topicgazdának oké,akkor ez van,csak akkor ne tegyünk könnyelmű kijelentéseket, hogy mi lesz akkor,ha...
babo-lapat szerda, 21:20
Én nem ovlasom már el mit ír mert teljesen életkételen az egész személye de az tényleg érdekes hogy még mindig írhat ide azok után ami történt.Többször írtam van itt összefonódás portfólio moderátor alsóvonal és sehmet között.Ezért nem is foglalkozom velem.
babo-lapat szerda, 21:16
Előzmény: #214140  ________
az hogy nem tartod be az igéreteidet.
_Sigorszky
_Sigorszky szerda, 20:46
Előzmény: #214128  Fsociety
Azért megvédeném egy dologban ezt a drága embert! Lehet, hogy tudja mit jelent az a szó, hogy alteregó. Nagy kedvvel próbálja bárkire ráhúzni, szimata mint egy vérebnek, ami csorgó nyállal örül, ha kiáshat egy cupákos velőscsontot ...
szieszta szerda, 18:30
Előzmény: #214144  Fsociety

Azért még vannak jó páran, ahol az agymosás maradandó sérülést okozott.
Ezek még a saját szemüknek sem hisznek, csak orbán szavait isszák.
szieszta szerda, 18:25
Előzmény: #214141  Fsociety

Engem nem zavar a vergődése.
Minden fórumban van ilyen bohóc, aki dobálja fel a magas labdákat, hogy aztán leüthessék.
Számtalan ilyen provokátor van, akik nagy igyekezetükben baromságaikkal hozzájárultak a fidesz bukásához.
gyula1971
gyula1971 szerda, 17:55
-Óriási vagyont lapátolt össze cégeivel az Orbán családCsak a szűkebb család több milliárdos profitot vett ki osztalékként tavaly. - írja a HVG.
https://74nullanulla.hu/cikkek/2026/07/29/oriasi-vagyont-lapatolt-ossze-cegeivel-az-orban-csalad.html?fbclid=IwY2xjawTXAU5leHRuA2FlbQIxMABicmlkET
Testardo szerda, 15:49
Előzmény: #214141  Fsociety
Szerintem ezen az oldalon senki sem hisz neki, hadd bohóckodjon, legfeljebb röhögünk egy jót.
Fsociety
Fsociety szerda, 15:19
Előzmény: #214140  ________
Párszor már jeleztük,hogy a Sehmet nevű "fórumozó" erősen agitprop tevekenyseget folytat, és kvázi a tevékenysége nagyon messze van attól,hogy mondjuk vitázni lehessen vele,mivel egyértelmű tényekre nem válaszol,ezen kívül meg hazugsagokat terjeszt(ett), lásd 600 oldalas kamu Tisza doksi,a kamu adokalkulator..stb. Anno azt mondtad,ha kiderül,hogy fake newst terjeszt,kirakod..nos,ez már számtalanszor kiderült,2025-11 hó óta vigan tolja itt a bullshitet es fidesz propagandát. Ilyenekert mas topicban mar reg repült volna. Ezenkívül a topic neve egyértelmű,van a tevékenységére megfelelő topic. Más nem történt. 

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek