A topic gazdát sem értem..volt egy egyértelmű kijelentés a részéről, hogy ha kiderül,hogy fake newst oszt meg,kitiltja. Kiderült. Aztan semmi nem történt. Szoval akkor kérdezem a topic gazdát,hogy mi ez a kettős mérce? Eleve amit csinál,az offtopic,de a propaganda hazugságok miért férnek itt el?
Mit vársz egy agitproptol...normalis, tényszerű választ? Aki ugyanugy tolta az önkény dumát,mint barmelyik.ex megafonos? Aki fél éve még a jogállamiságot kinevette,most meg prüszköl érte,mert ez a fideszes mantra, hogy elnyomják a robbanó fideszes aknák zaját? Ez egy senki,nem jogász,csak egy propagandista.
Látom, neked is szemet szúr, hogy így működött a NER, a NER kritikájaként tetetd ide ezt be. Na most képzeld, ennek sok nagyságrenddel többet "kerestek" olyanok, mint ML, Tiborcz, Orbán Győző, stb. Gondolom, ettől még jobban kiakadsz, hogy miként volt lehetséges ez! Igazad van, én is fel vagyok háborodva.
mit nem értesz? te magad hoztad,hogy milyen módon kaptak a haverok zsíros pozíciókat,kvázi lopták a mi adóforintjainkat és még is éjjel nappal remegsz azért a bagázsért. ha úgy érzed jogtalanul vették fel azokat a pénzeket akkor miért nem írsz egy rossz szót sem a kifizetőről?:)
Kellően ostoba vagy,ha szerinted ez a komment a te allitasaidat erősítette meg. Meglepne,ha jogász lennél,szakmai igénytelenség megosztani egy cikket,amit el sem olvastál,most meg nem érted,hogy szarrá aláztak éppen,te ezt is megerősítésének veszed. Deviza számla működését sem ertetted,pedig allitolag komcsi diplomás közgazdász vagy,szoval kezd gyanús lenni, hogy igazából egy Szakács szintjén állsz,csak közben kiokositottak a Gemini használatból,ami persze ugyanúgy megvezet,mint a Barna Zsolt esetében is lathattuk,ergo nincs meg a tudásod,hogy értsd is,amit ír neked. Hat,ilyen a popszakma,ezert maradtál itt egyedül.
Persze,csak az a kínos ebben az egészben, hogy mindenki látja,hogy mit csinál,de tolja a baromságot,hogy ő itt objektív nemfideszes nempropagandista...hat ja,kb mint a sokat látott objektiv politikai elemző, akiből csak a fideszes mantra dőlt. Az sem lepne meg,ha ez a szerencsétlen lenne a Bohár,vagy a Deák.
Kedves valakinek az algeregója! Elmagyaráznád mit értesz az alatt, hogy "ezeket véded"? Ha valamivel vagy valakivel - bármivel - kapcsolatban nem egyezik a véleményem, az már annak a védelme? Furcsa értelmezése ez ennek a fogalomnak! Hadd válaszoljak erre József Attila: Ars poeticajából idézendő néhány versszakkal: . „Én túllépek e mai kocsmán,
az értelemig és tovább!
Szabad ésszel nem adom ocsmány
módon a szolga ostobát. . Én nem fogom be pörös számat. A tudásnak teszek panaszt.
Rám tekint, pártfogón, e század:
rám gondol, szántván, a paraszt; . S hol táborokba gyűlt bitangok
verseim rendjét üldözik,
fölindulnak testvéri tankok
szertedübögni rímeit." (József Attila: Ars poetica – részletek)
"Ha esetleg érdemben cáfolni is tudnád, amiket bírok és hiteles információval rendelkező cikkekkel alátámasztok." . omolyan te önmagad paródiája vagy. Az itléted 6 éve arról szól hogy sorra cáfolják meg a hazugságokat és ferdítéseket amit írsz. Te pedig folyamatosan elsunnyogsz amikor ezt teszik majd 2-3 nap múlva jösz vissza a témával mintha meg se történt volna a cáfolás. 5 évig toltad a majd nézzük meg fél év múlva dumákat és amikor akkor se jött be jött a következő fél év. A jóslásaid mind úgy öregedtek mint a Fideszes választási előrejelzések. De azért önbizalom van minden nap beállítani mintha itt téged senki se tudd cáfolni csak sértegetnek :D.
Hol volt itt sértegetés? Megint hazudsz. Tényszerűen kimondható,hogy masodfokon is hazugsag volt a 600 oldalas kamudoksid. Ez van. Apati féle adokalkulatorbol mi teljesült? Semmi. Hazugság.volt, tény,hiszen nem adózunk az alapján. Seh-matt,pubika,a hazugsagot nem cikkel kell alatamasztani,hanem az idő igazolta,h az volt..1000 forintos benzin simcs,estsenki sem ment háborúba,. Ilyen egyszerű ez,a sánta kutya esete. Na,ezert vagy te fideszes agitprop, látod.
"..... amiket írok ....." - az előző hozzászólásom ezen része javítva, bár lehet, hogy máshol is elütöttem egy-egy betűt sietségemben, amibe bele lehet kötni. :) Igaz, az nem érdemi. :)
na ez az,gondolkodj el azon,hogy mennyit fizettek ki a 16év alatt több száz(ezer?) havernak ilyen címeken a fidesz mert ugye ezt is nekik köszönhetjük. köszi,hogy bemutatod a fidesz működését,és még ezeket véded:)))
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!