Már első napokban rögtön megmondta, hogy most már lazítás a sok hajsza után, foci vb, oszt utána meg sok idő töltése együtt a kint élő gyerekekkel. Ennek nincs határideje.
nem hinném hogy mellé lőnél :) bár én inkább így fogalmaznék 1000 év alatt összesen nem történt ennyi lopás összegre mint amit ők csináltak 16év alatt.
oda már ~hajnalban be kell 'chekkolni', aztán lehet késő estig talpalni... wc-re is csak engedéllyel ~5percre lehet kimenni...(?) ~fárasztó lehet ez olyanoknak akiknek eddig csak arra kellett ügyelni, hogy a számlára érkezett havi '~ingyenpénz' kitartson a következő hónapig...??☺szvsz
Akikkel szerződtek, azok nem kis üzleti kockázatot vállaltak. Ezt az ő oldalukon olyan mindent vagy semmit üzletnek látom. Elég jó eséllyel teljes roll-back lehet.
nem ért az véget ápr.12.-én.... látjuk halljuk a Tisza kormány alakulásáig még több100mrd-okat loptak el rögtön és szerződtek még le előre akár több ~10évre is...szvsz
Megmerem kockáztatni, és azt hiszem nem nagyon lövök mellé, hogy a magyarság történelmében ami több min 1000 év, ilyen szintű rablás, korrupció ország és az emberek vagyonának elherdálása, no meg az uniós állampolgároké, még soha, de soha nem volt mint 2010 és 2026 április 12 között volt!
Brüsszelből szóltak a Tiszának, hogy ez még kevés lesz...több kellene és gyorsabban a jogállamisági eljárások lezárásához... a sulyok is mit lép vajon...sztem nem írja alá... elmegy ő is a falig, vagy túl...a főbindzsi parancsa szerint...(?) a Sándor-palotai udvartartásban is jól eléldegélhet ~50 fülkés család...ahogy az ádernél+alapítványánál is...akiknek eztán még lehet dolgozni kellene menni..?☺szvsz
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!