Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Testardo 2026. 06. 21. 09:21
Előzmény: #212377  EURHUF500
Ha ma lecsuknák orbánt, holnap sulyok kegyelmet adna neki. Megfelelő sorrendben kell eltüntetni ezeket a férgeket.
Borisz 2026. 06. 21. 08:39
Előzmény: #212376  Heisenberg
Ezzel meg én értek egyet :-)
EURHUF500 2026. 06. 21. 08:37
Egyébként ha meg más nem, akkor EU ügyészség úgyis jön. Nyílván egy rohadt nagy szégyen és baklövés lesz a Tiszától ha addig semmi nem történik, de ettől függetlenül is százszor normálisabb kormányzás/külpolitika folyik mint eddig, szóval én megvagyok.  
EURHUF500 2026. 06. 21. 08:33
Előzmény: #212364  bronz
Szerintem nem a vagyonvisszaszerzési hivatal a gátja annak, hogy nincs előrelépés ezekben az ügyekben. Ezekre most is megvannak a megfelelő hivatalok. Az én olvasatom szerint, viszont arra várnak, hogy a megfelelő emberek legyenek a megfelelő helyeken, és a fideszes bábok ne tudják süllyesztőbe tenni ezeket az ügyeket. Marha gyorsan sorcsere kellene, csak hát jogállam...
Heisenberg
Heisenberg 2026. 06. 21. 08:31
Előzmény: #212374  Borisz
Érveidet megértem és elfogadom, ugyanakkor politikailag rossz döntés erről társadalmi egyeztetést tartani, ez ebben a kérdésben a határozatlanság, kicsit a gyengeség jele. 
Ugyanezt látom a szatyorfing eltávolításánál is. Minél jobban húzzák az időt, annál bátrabb lesz ez a báb, aki korábban még azt se merte leírni, hogy " orosz". A világ összes médiájában castingol MP ellen. Másfél hónapnak elégnek kellett volna lennie annak, hogy legalább a szükséges alkotmánymódosításról benyújtsák a törvényjavaslatokat.
EURHUF500 2026. 06. 21. 08:25
Előzmény: #212373  Borisz
Ha jól olvastam, az eredetihez képest "csak 8 nap plusz" lesz ez a társadalmi egyeztetés.
Azért nem 1-2 perc egy ilyen intézményt jogkörökkel felruházni, megtalálni a megfelelő embereket, felállítani, és elkezdeni a munkát.
Nem akarok turbó tiszásnak tűnni, és mindent kimagyarázni, de én szerintem azért nincsenek nagyobb ügyek bedobva, mert semmi értelme elkezdeni a nyomozást addig, amíg a fidesz emberei ülnek pl. az ügyészségen.
Szerintem előbb a közjogi méltóságokat kellene végre elrakni, és utána lehetne bedobni ezeket az ügyeket. Ha túl sokat szarakodnak, akkor viszont tényleg elégedetlenek lesznek az emberek.
Borisz 2026. 06. 21. 08:22
Előzmény: #212373  Borisz
És itt a kígyó visszakanyarodik Antall Józsefhez és a farkába harap: tetszettek volna forradalmat csinálni.
No nem mintha nekem annyira hiányzott volna egy lövöldözés meg fosztogatás meg polgárháború. Viszont az erőszakos forradalom az elszámoltatás kérdésében (is) értelemszerűen más megoldásokkal operál, mint a jogállam.
Borisz 2026. 06. 21. 08:15
Előzmény: #212366  Heisenberg
Nem tartom helyesnek a késlekedést, és cseppet sem örülök neki, de próbálok magyarázatot, okot találni.
Szerintem a demokratikus jogállami normáknak való megfelelés kényszere és ezzel együtt az uniós pénzek látványos hazahozatala áll szemben a leszámolásra való nagyon erős társadalmi érzelmi igénnyel.
Úgy vélem, Magyar Péter szemszögéből az uniós megfelelés lehet a kulcs. A pénzekért nagyon nyilvánvalónak kell lennie a jogállamiságnak. Mindent a (sima, békeidőbeli) demokrácia összes szabályának megfelelően kell kikezdhetetlenül demokratikus jogállami módon megcsinálni. Pedig most egy forradalmi szabályfelrúgás milyen hasznos tudna lenni!
A hatalomváltás április 12-én nem erőszakos forradalommal, népfelkelés útján történt meg, hanem demokratikus jogállami úton, szabad választással. Ez jó, de ez korlátokat is szab. Érzelmi alapon én boldogan átlépném ezeket a korlátokat, és bilincsben mutogatnám a tv-híradóban a csirkefogókat. De az unióba való visszaintegrálódás szempontjából valószínűleg ész-érvek alapján okosabb ezt a szabályok szerint intézni.
Ezt én talán azért tudom könnyebben elfogadni, mint az átlagos magyar választó, mert nekem a legfőbb szempont a választásomban az volt, hogy szakadjunk le putyinról és integrálódjunk vissza Európába. Európához pedig jogállami megfelelés (is) kell.
És nem mellékesen a szabályoknak való megfelelés nemcsak az Uniónak kell, hanem nekünk magunknak is. Ha körbekérdeznénk a magyar választót az elszámoltatástól független, általános kérdésben, én borítékolom, hogy szinte kivétel nélkül mind azt mondaná általánosságban, hogy igen, a szabályok mindenkire minden esetben egyformán vonatkoznak és egyformán el kell várni a betartásukat.
bronz 2026. 06. 21. 07:25
Előzmény: #212368  Heisenberg
Azt nem tudom, hogy hol képezték ki őket, de igen, komoly személycserék voltak lefelé anno.
Mindeközben eltelt cirka 6 hét és az M1-en mêg most is ugyanazok mondják a híreket, akik évekig mondták a hazug fidesz propagandát, köztük Császár Attila.
bronz 2026. 06. 21. 07:17
Remélem, hogy ma is kikerül pár PR videó a Facebookra, miközben egy újabb nap telik el úgy, hogy az érintett fideszes tolvajok kimenthetik a vagyonukat az országból valós elszámoltatás helyett.
Heisenberg
Heisenberg 2026. 06. 21. 07:08
Előzmény: #212369  Shortelek
Ez hülyeség. Szerinted mennyi idő alatt tudódna ki.....
Shortelek 2026. 06. 21. 06:56
Előzmény: #212361  bronz
Az is lehet megvették mp- t, van az az 1-2 milliárd külföldi bankszámlám ami jól mutathat. Vagy fodás van, már a szatyor is pofátlankodik, ki kellett volna onnét baszni oszt jónapot.
Heisenberg
Heisenberg 2026. 06. 21. 06:54
MP azzal büszkélkedett, hogy több ezer szakember segítette őket,  pályázott állásra ( pl. vezetői), adta be a jelentkezését hozzájuk. Azokkal mi lett, mert eddig kb tizes nagyságrendben lett vezetői csere.
A fityesz 2010 előtt több (tíz)ezer hivatalnokot képezett ki, Lakitelken, majd a hatalomra jutast követően gyakorlatilag minden pozícióban cserélt osztályvezető szintig sőt gyakran kormánytisztviselő szintig is. 
bronz 2026. 06. 21. 06:53
Előzmény: #212366  Heisenberg
Pontosan.
Érthetetlen, hogy miért kell 4 hónap egérutat adni az érintett fideszes tolvajoknak és hazaárulóknak.
Heisenberg
Heisenberg 2026. 06. 21. 06:45
Előzmény: #212360  DavidCamp
Szerintem ez az első komolyabb politikai hiba. A választási kampányban es a programban is fő helyen szerepelt a hivatal felállítása. Erre szavazott 3,4 millió ember. Nem arra szavazott, hogy majd véleményt mondjon egy "társadalmi egyeztetésen". S miről egyeztessünk? Jogi dolgokról, pl. hogyan lehet beilleszteni ezt a hivatalt a magyar jogrendbe? Ez basszus a jogászok feladata, nem a népé. Ez kb olyan mintha arról kérdeznének meg, hogy milyen összetevőkből álljon az aszfalt, ha építenének egy autópályát.
Az a veleményem, hogy valaki rossz tanácsot adott, vagy véletlenül, vagy direkt.
Nekem az se tetszik, hogy a miniszteriumokban, közigazgatasi szerveknél, hatóságoknál, de még a parlamenti hivatalban is,  gyakorlatilag semmilyen szemelyzeti változás nincs. Ugyanígy az állami cégeknél sincs. FB, IG , CEO vonalon egyáltalán semmi. Pl. Paks, MVM, Állami Vagyonkezelő által felügyelt társaságoknál? Ezt hogy hondolják? 141 képviselő kevés lesz meg néhány haver ...
Bandita 2026. 06. 21. 06:44
Előzmény: #212364  bronz
Erre írtam, hogy az kevés:
a Tisza tàmogatottsága gyorsan elindul a mélybe.
bronz 2026. 06. 21. 06:41
Előzmény: #212363  Bandita
4 hónap egérutat hagynak szeptemberig a vagyonok kimentésére.
4 hónap b+!
Ennyi idő alatt csak az nem tünteti el itthonról a mesés gyorsasággal szerzett milliárdjait, aki még ehhez is hülye.
A nagyok közül senki sincs előzetesben.
Az elszámoltatás a valós és nagy társadalmi igêny ellenére úgy néz ki, hogy ezúttal is elmarad.
Az érintett fideszes tolvajok és ruszkiknak infót kiadó hazaárulók köszönik szépen a tökölést, a határozatlanságot.
Ej, ràérünk arra mêg!
Jöhet a következő PR kormányzós videó a Facebookra.
Bandita 2026. 06. 21. 06:35
Előzmény: #212362  bronz
Az kevés. 
bronz 2026. 06. 21. 06:29
Előzmény: #212360  DavidCamp
Ha most sem lesz elszámoltatás, csak Fb PR videó kormányzás,akkor a Tisza tàmogatottsága gyorsan elindul a mélybe.
bronz 2026. 06. 21. 06:28
Előzmény: #212359  Shortelek
Túl sokat tökölnek, ez nekem nem tetszik.
A Fidesz és a strómanok nincsenek előzetesben.
Hatalmas egérutat hagynak a tolvajoknak a vagyon kimentésére.
Eltelt másfél hónap és sehol, senki előzetesben a nagyok közül,pedig szerintem nem lenne nehéz bizonyítani pár ember gyors és mesés meggazdagodását vagy a ruszkik felé való hazaárulását.

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek