Már többször kérdeztem azoktól, akik az elmúlt hónapokban ezzel jöttek: miért jó a nagy deviza és aranytartalék, amikor soha nem látott mértékű a kamatfizetési/adósságszolgálati teher? Egyszer sem hozott senki egy érvet sem.
Ezt írtam, a Vagyonvisszaszerzési Hivatal pont testhezálló feladat lenne neki. Politikusnak nem volt annyira jó, ez igaz. Plusz tele van motivációval, hogy elkapja az összes fideszes tolvajt. Én a Tisza és MP helyében felkérném ott egy vezetői pozícióra.
A Fidesz bukását elemzők egyike se mondja azt, vagy csak mismásolva mondja, hogy - nem kellett volna autokráciát kiépíteni - nem kellett volna propagandát, a hauzdozást, a fél országot megtévesztését csinálni - nem kellett volna a korrupció, nem kellett volna ezert milliárdokat lopni - nem kellett volna az EU helyett az oroszokat, Trumpot, Erdogant, a kínai elnököt választani . Tehát ezekkel lényegében egyetértenek még a kritizálók is és nem mellesleg pozícióban akarják tartani azt az embert, Orbánt, aki a fentieket kitalálta, végrehajtatta, aki szinte egyedül felelős minden fontos tartalmi dologért. . Enynit a "megújulásról".
Nem a Tiszáról beszéltem, hanem a 16 évig bent ülő parlamenti megélhetési moslékellenzékről, akik tök jól elvoltak a magas fizukkal és elbábozták, hogy ők ellenzékiek.
A Tisza 2 év alatt többet tett a rendszerváltásért, mint Hadházy 16 év alatt. Most meg sértődötten félti a demokráciát a Tiszától. Közben ő egyfolytában azt szajkózta, hogy a fideszt nem lehet választáson leváltani. Egy erőszakos hatalomátvétellel, vagy csak annak megpróbálásával csak még mélyebbre taszította volna az országot, és a fideszt erősítette volna. Nem a Tiszán múlik, hogy nem lehet vele együtt dolgozni. Ha kapna egy utasítást, ami nem tetszik neki, egyből neki állna balhézni. Köszönjük a munkáját, de azért nem véletlen, hogy nem sikerül tömegeket mozgósítania.
A '22-es választás után egészen '24 tavaszáig nem hittem, megérem a mai napot azaz orbán UTOLSÓ munkanapját! Próbálkozhat a fideszbe életet lehelni, nem fog menni. Nem fájó, hanem örömteli búcsút veszek tőle! El sem hiszem, pedig vége van orbán uralmának.
aNem kellett volna forszírozni a Diákhitel MP ügyet. Méltánytalan volt ez tőle. De el ekll ismerni, hogy sokat tett a jó oldalon. Én még nem zárom ki, hogy a Vagyonvisszaszerzési Hivatalban adnak neki pozíciót.
Engem se győzött meg, hogy maradnia kellene. Annyira szakmainak tünteti fel magát, de a nyomozó hatóságokat, az ügyészséget is csak mentegeti, morálisan még halványan se itél el semmit a múltból. Egyszer se mondja azt, hogy a nyomozásnak mélyebbre kellett volna ásnia, az ügyészséget se hibáztatja semmiben. Egyáltalán nincs garancia, hogy az elszámoltatást, vagyonvisszaszerzést támogatná.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!