Azok akarják eldönteni a választást, akik eddig a Fideszre szavaztak. Waberer, Vajna Timea, stb. Hányinger ez az ország. Most a Tiszának nyalnak. Ennyi köpönyegforgató szarházit. Megáll az ész. Ezek magyarázták 2010-ben, hogy az Orbánra kell szavazni.
Ez brutális, hogy 7 óráig 3,46% adta le a voksát! Ilyen még nem volt soha. Nagyon akarom, hogy mi legyünk többen, mert gyanítom, azért a fideszesek is aktívak.
Az eddigi országos részvételi adatok DUPLÁJA az előző választások legnagyobb értékénél!! Pár vidéki helyen kevesebb, de a lényeges helyeken van a dupla! o)))))))))))))))))
Hát eljött az idő! Kezdődjön a választás. Döntsük el, hogy orosz gyarmat akarunk-e lenni, azt akarjuk-e, hogy Orbánnak és sleppjének a játék bábui legyünk, tovább hülyítsenek bennünket, tovább lophassanak, rabolhassanak, bűnözhessenek büntetlenül, tovább építhessék a feudalizmust, ahol urak és parasztok jelentik a társadalmat, VAGY, Európai szabad polgárok akarunk-e lenni, szabad, független országban akarunk-e élni, ahol MINDEN magyar emberért dolgoznak a megválasztott vezetőink, akik fel akarják emelni az oktatás, az egészségügy, a megélhetés, a mindennapi életünk minőségét, színvonalát, akik nem uszítani, rettegtetni, félelembe tartani akarnak minket, nem gyűlöletet akarnak kelteni, hogy megosszák az országot a hatalmuk fenntartása érdekében. Lehet választani. Én tudom a megoldást. Remélem te is, aki ezt elolvasod. Na, megyek én is választani. Holnap találkozunk....
Ne írd le őket. Ahol lehet, csalni fognak. Elsősorban a határon túli szavazatokkal és a helyi kiskirályok által sakkban tartott, szegény embereknél. Plusz van egy primitív réteg, amelyik egy élelmiszer csomagért vagy néhány ezer Ft-ért vagy egy zsák krumpliért eladja a szavazatát.
Megtettem amit a Haza megkövetel! .. Legelészve olvasom: tegnap a Szt3ság téri összeröffenésen kevesebben voltak - nem volt tele,- mint Hajdusámsonban a tiszáén. Kommenteket olvasva, hangulatokból, darabszámok arányából: tisza-fidesz : 2/3 is elképzelhető. - Hú de berúgnék ha nem tettem volna le a piát vagy 10 éve. Most csinálok egy csoki pudingot és felnyalom.
Szép jó reggelt Minannyiunknak! Én már voltam szavazni családilag. Rajtunk nem fog múlni, hogy orbán és mocskos rendszere leváltásra kerüljön. Bízom benne, hogy az ország szavazóinak többsége is így gondolja.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!