"Ide passzol: "Aki nem fideszes, azt kidobják Orbán Viktor nyílt országjárásáról - videóriport Győrből Orbán Viktor győri országjáró állomásán a főszerepben nem a miniszterelnök, hanem az ellentüntetők, és az őket korlátozó fideszesek voltak. Egy embert leköptek, és valtonos testőrök megrángattak. Rejtélyes, fekete ruhába öltözött férfiak pedig sorfalat álltak, amin az újságírókat sem engedték át, minket is meglöktek és fenyegetően léptek fel. Mindeközben Orbán Viktor a színpadról többször is kiszólt az ellentüntetőknek, és a szeretetről beszélt." https://hvg.hu/itthon/20260328_aki-nem-fideszes-azt-kidobjak-orban-viktor-nyilt-orszagjarasarol-videoriport-gyorbol
Választás 2026 kocsis máté .. Magyar Péter lebukott, az ország túlsó végéből buszoztatta a balhézó tiszásokat Győrbe .. A Tisza Párt aktivistái egyre agresszívabban lépnek fel Orbán Viktor országjárásán, ami egyértelmű jele annak, hogy látják: nem nyerhetnek a választáson. .. Kocsis Máté világossá tette, a Fidesz hisz a nemzeti összefogásban és a csendes többség ítéletében. ------------------------------------------- Elröhögtem magam.
98-as választáskor döbbentem rá milyíen aljas, sunyi, mocskos csürhe a fidesz, - akkor élen Pokrni volt ,- akkor fogadtam meg a komcsi utódpárt mellet biztos rájuk sem szsvazok sosem. Karaktergyilkosságot akkor kezdték, hazudoztak vagdalkoztak, mondtam: rohadék gazemberek, X nincs. Azóta csak bizonyították: jól döntöttem akkor.
Ezt mondtam,megvolt a nemzeti konzultacio. Ezt a szellemet mar nehez lesz visszanyomni a palackba. Ebbol vagy eroszak lesz,vagy a fidesz eltakarodhat a picsaba,de semmikeppen nem engednem oket lelepni.
Ezer100% az ügyvédnő, - kiugrott bírónő, aki megelégelte a fidesz aljasságot,- tuti ingyen vagy önköltségi áron csinálja, és mindent elmond pl a Klubrádió 1 hét alatt nem szed annyi be, míg Bencének összejött egy nap alatt: ez egy igazi közvélemény kutatás eredménye! o))
Megest nem jó link! o))) Na bővebben: - Azt a viccet ismered hogy a hazaáruló, a fegyvernepper és a pedofil beszélgetnek?- Köszi, nem szeretem az orbános vicceket! Gugli kidob egy rakat cikket, a Zellenzéki médiásoknak - teljes agyhalál???-- csak 4 évet kell visszanézni és leleplezni a gazságot, nem kéne a xart visszagyűrni? Olyan aljadék gazemberek vagytok, hogy még magatokat is leköpitek, seggbeqrjátok ha politikai és vagyoni haszonszerzés az első???3 éve még ez ment: Magyarország támogatja és sürgeti Ukrajna EU-csatlakozását: https://i.imgur.com/uQ7dpCc.jpeghttps://i.imgur.com/SuwoQjn.png
Tökéletes a leírásod. És mégis kötekednem kell picit. Vagyis inkább továbbgondolnom. A britek, akiknél több évszázados bevált demokrácia dúl, simán megették a gyűlölködtető maszlagot a farage-éktól, és kinépszavazták magukat az Unióból. Mi egy picire szabdalódott, megnyomorodott nemzet vagyunk, rendes demokratikus hagyományok nélkül. Itt a megoldjuk okosba, ha ők lopnak, én is lopok mentalitás uralkodik. Itt nem csak az agllomeráció-beli mercedeses és audis autópálya-dugók világa húzgálja az ikszet, hanem a szabolcsi nyomor is. Akinél a zsák krumpli meg a közmunkás beijesztés dönt. Sorolgatnám a bajainkat, a magyar társadalom lelki betegségeit, de minek. Van belőle számos. Ismerjük is magunkat, nem véletlenül van magyar alapviccünk arról, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is. Szóval úgy gondolom, tökéletesen igazad van. De nem látom, mitől fogunk megváltozni.
"
legendary pull Redditről:
Az elmúlt hetekben Gulyás Gergely tájékoztatásait összegezve mostanra
teljesen egyértelművé vált számomra a helyzet.
Az van, hogy az ukránok támogatják a Tiszát, ezért ukránok beépültek a
Tiszába, hogy adatokat szivárogtassanak ki róla, amivel gyengítik a
Tiszát. De más ukránok beépülnek ezekbe a beszivárgó ukrán csoportokba,
hogy megakadályozzák a szivárogtatást. Viszont újabb ukránok figyelik
őket, hogy lebuktassák a szivárogtatást megakadályozó ukránokat. Közben a
magyar titkosszolgálat lebuktatja az ukránokat, de ezt meg az ukránok
szivárogtatják ki, ukránoknak dolgozó tényfeltáró újságírón keresztül
három évvel a Tisza megalapítása előtt, amit megint ukránok cáfolnak,
majd szintén ukránok erősítenek meg még a múltban.
Eközben az ukránok azt akarják, hogy a Tisza nyerjen, de az ukránok azt
is akarják, hogy a Tisza veszítsen, ezért az ukránok kampányolnak a
Tisza mellett, miközben Zelenszkij kampányol a Tisza ellen, amit más
ukránok koordinálnak, hogy az ukránok ne tudják, mit csinálnak az
ukránok.
Az ukránok közben titokban meg akarják támadni Orbánt, hogy ezzel
növeljék a Fidesz támogatottságát, és erről mindenki tud, mert az
ukránok kiszivárogtatták, hogy az ukránok nehogy titokban maradjanak.
Közben a Tiszán belül az ukránok szét akarják verni a Tiszát, amit
ukránok próbálnak megvédeni az ukránoktól, miközben a Tiszán belül az
ukránok azt vizsgálják, hogy kik az ukránok.
Tehát jelenleg ott tartunk, hogy:
az ukránok támogatják a Tiszát,
az ukránok szabotálják a Tiszát,
az ukránok megfigyelik az ukránokat,
az ukránok lebuktatják az ukránokat,
az ukránok félrevezetik az ukránokat,
az ukránok irányítják az ukránokat,
és az ukránok próbálják kideríteni, hogy kik az ukránok.
Röviden: az ukránok egy bonyolult, több szálon futó titkosszolgálati
művelet keretében harcolnak az ukránok ellen, hogy eldöntsék, az ukránok
végül mit akarnak.
Teljesen világos.
Most már csak az a kérdés, hogy ebben a történetben mikor jelennek meg a
Fideszt támogató oroszok, akik természetesen szintén ukránok.
De mi lesz ha megtudják, hogy mi tudjuk, hogy ők tudják?"
Amíg a társadalom nem veszi észre, hogy alkalmazottakat választ meg 4 évente és azt le is cserélheti nem lesz változás. A vak hit, szimpátia vagy éppen a másik oldal iránti gyűlölet a legrosszabb katalizátora egy választásnak. Ha nem azért választom meg az adott vezetőket mert elvárásaim vannak velük szemben csak a felsoroltak egy vagy több része motivál csapdába ejtem magam. A megosztott társadalmunk java gyűlöletből választ csak ne a másik győzzön, vagy hit kérdést csinál belőle így elvárásai sincsenek csak maga a választási eredmény. A másik oldal sarazása és a gyűlöletre uszítás évtizedes kampány fogás nálunk. Ha objektíven vizsgálod és csak eldöntöd kire bízod a vezetést 4 évig lehetnek elvárásaid és ha az nem teljesül lecseréled mint egy alul teljesítő gépezetet. Örülnék ha egyszer elérné a társadalom tetemes része azt a szintet hogy érzelem mentesen hitet félre téve nem a saját érdekeit hanem a gyerekei érdekeit nézve választ objektíven. 16 év sikertelen vezetés és országos teljes kifosztás után én sem hiszek a csodában és ha MP vezetésével újabb fosztogatás indulna csak észnél kell lenni és cserélni a bandát. Csak a választók szoktathatják hozzá a politikusokat ahoz, hogy 4 évente repülnek ha nem felelnek meg. Ehez intelligens értelmes és objektív választók kellenek ezen a területen jelentős a hiány az országban.
Én is azt gondolom, hogy a kampány tett be neki. Elvégre 62 évesen naponta turnézni nem egyszerű dolog. Embereket orruknál vezetni meg van a tehetsége. Ez békeidőben nagyon jól működik, mikor nem nehezedik rá nyomás. Addig lehet színészkedni, jópofizni és odafigyelni a mondandójára. De ha meg van az ember szorongatva, ott előjön az őszinteség és a hibák. Voltam egy iskolázáson, mikor az üzletkötőket képezték. Több olyan filmet néztünk, amivel ki lehet zökkenteni az előadót. Volt olyan is, mikor a profi színész kiszólt az egyik nézőre, hogy tegye el a telefonját. A pszichológusok vizsgálták és magyarázták, hogy a hölgyike piros kalapban volt és a telefon folyamatosan megvilágította az arcát, így a sötét nézőtéren kitűnt, hogy nem érdekli a műsor. Ez pedig egyeseknek, akik mindent beleadnak, nagyon flusztráló tud lenni. Orbán ebbe a csapdába futott bele, mert ő mindent belead, de csak a kudarcok jönnek.
"és nem azt mondja, hogy ne lopjanak, hanem oldják meg okosba." Annyira bosszant, hogy csak a Szegedi Városi TV-nek adott interjújában lehetett tőle hallani - talán először és utoljára - még az első kormányzása alatt, hogy "meg kell találni a kiskaput a sikerhez", ami számomra azzal egyenértékű, hogy csalni kell. Örökre bevésődött azzal együtt, hogy megkérdezte a riporter, mikor épül meg a sztráda Szegedig és mikortól nem lesz Európa legdrágább díja, amitt az M5-ért kérte akkoriban. A válasz így szólt, "nincs rá pénzem". Igen, egyes szám első személyben, mintha övé lett volna az ország és minden forintunk. Végül kb így is lett.
"Az egykor lendületes, végtelenül megnyerő, humoros, intelligens,
kiemelkedő retorikával bíró karizmatikus vezetőből (mondom ezt úgy, hogy
sosem szerettem, de el kell ismerni a tehetségét) mára egy remegő,
bizonytalanul dadogó, néhány ellentüntetővel ordibáló, megalázott gnóm
lett. " Úgy könnyű lazának lenni, ha nincs kihívó. A korábbi választásoknál az ellenzéket a fidesz kilóra megvette. Szinte fájdalmas volt a bohóckodásuk és hibát hibára halmoztak. Akkor azt hittem, ezek ennyit tudnak, de neeeeem. Pénzért színészkedtek. Csak azért voltak a porondon, hogy oda már senki más ne férjen, nehogy valami őszinte, új vonal kicsírázhasson. A másik dolog a fidesz kudarcainál, hogy a lopást annyira nagyban csinálták, hogy ez már a holdról is látszik. Mikor már a nagyon fideszes ismerősöm is azt mondta, ott rontották el, mikor teljesen nyíltan milliárdokat loptak. lölö,tiborc, jászai, stb- az államkincstár kirablásával szerezték teljes vagyonukat, amit persze a tehetségüknek köszönhettek. :-) Ebben csak az a megdöbbentő, hogy volt is rá receptje, hogy megoldhatták volna nem ennyire látványosan. Egy olyan ember, aki a színpadon állt, mikor a kommunistákat akartuk elzavarni és nem azt mondja, hogy ne lopjanak, hanem oldják meg okosba. Az orbán beteg rendszere és agymosása annyira beleivódott, hogy a lopás már a mindennapok része. Az nem bűn, hiszen le lehet papírozni.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!