Amit soha az életben nem fogunk megtudni, hogy nem vérig sértődött dk-sok szavaztak-e MMM ellen. MZP bátrat húzott, amikor belemondta szövetségesei képébe, hogy leváltja az ellenzéket. Jelenleg megy a dk-s buborékban, hogy MP-nél még Orbán is jobb. Soha nem becsülném le az elkeseredetten dühödt sértettséget. Egyébiránt nem tudom, hogy igaz-e a 60-40, később a 70-30-as visszaosztás, de a volt MSZP elnöknek (később pártigazgató) ismert volt a Fidesszel közös üzlete, Gyurcsány bámulatos üzleti tehetsége csak úgy virágozhatott, hogy az MSZP "feltőkésítette". A DK-nak ma is van üzleti összekötője a Fidesszel (Átlátszó, Benyó Rita). Egy biztos, mind a fideszt, mind az MSZP-t és DK-t ugyanaz a politikai és gazdasági elit-bölcső ringatta. Bukott mini-elnökként Gyurcsány az ellenzék vezére akart lenni, Orbán hátradőlt és elment világpolitikai "tényező" lenni. Hogy Gyurcsány és csapata kollaboráns-e, azt nem tudom, de azt sem, hogy mit kellett volna másképp csinálnia, hogy ne annak látsszon.
Mondjuk agy nélkül nem nehéz ezt feldolgozni. Szerintük ezzel a logikai bukfenccel nincs semmi gond: - a "békepárti" trump az elmúlt bő 1 évben 6 orszgot támadott meg, vagy indított háborút ellenük - a "háborúpárti" eu-s országok nem kérnek trump iráni háborújából és visszautasították trump kérését, hogy részt vegyenek benne
Amugy en nem azt akarom megtudni,h mi az ara az euro zsetonnak..hanem vegre azt,h a kinai hitelek,amik titkositva vannak,azokert mit kertek cserebe,azon kivul,h az osszes toxikus szar ceguket idehozuak,es szetmergezik a vieket,foldeket,levegot..gondolom,erre nem nagyon lesz valasz,hiszen kornyezetvedelmi miniszterium sincsen,ennyire fontos az allampolgarok jolete. Csuszik a zseton,csuszik minden engedely,vagy nem is kell,mert minek..
Csak ismetelni tudom magam, 4 evvel ezelott volt egy nagy osztogatas,akkor meg volt mibol. Most ez mar csak ilyen olyan hitel formajaban van,ami egybol bearazodik,lasd OSP. A fiatalok nem szulnek,lathatoan szart sem er az egesz vergodes,csak az epitopari bizniszt toljak vele,es lehetetlenitenek el. En lattam a tiszas rendezvenyeken nagyon sok fiatalt,erosen meglepett. Aki szavazokoru,el fog menni,es nem DK meg fidesz lesz,meg MKKP,hanem tisza. Az elmaradottabb regiokat nem ismerem,de a 4 evvel ezelotti helyzettel remelem,koszono viszonyban sincs a jelenlegi. Aprilis 13.an meglatjuk. 1+1 szavazatom van,ennyi a rahatasom a dolgokra. A DK a mult,ebben biztos vagyok,de ha most a fidesz bukik,bennuk sem latok nagy jovot,megujulasi lehetoseget,max a balhet,de az meg erosen kontraproduktiv lesz.
Csak azért írtam Dk-t, hogy "rímeljen" a felvetésedre, természetesen az MMM-re kellett/lehetett volna szavazni. A helyzet valóban romlott, megdőlt néhány nimbusz -de legalább kormányozni tudnak stb.- ezért könnyebb eladni az ellenzéki sztorit, ami látszódik is az előrejelzéseken. De a feladat amit számonkérsz, ugyanaz mint négy évvel ezelőtt volt. Leegyszerüsítve most éppen úgy hangzik, hogy a Tiszára kell szavazni, nem a DK-ra. És most megint lesznek akik ezt nem teszik, mint ahogy négy évvel ezelött nem tették azok, akik ma a leghangosabb újellenzékiek. Mennyivel sötétebbek ezek a mostaniak, mint a négy évvel ez előttiek? Szerintem nem különbek, lehet szeretni vagy nem szeretni, de nem különbek. Legutóbb is az volt a mondás, hogy:aez az utolsó esély, hogy leválthassuk orbánt. Oszt, egyesek mégis találtak maguknak felmentést arra, hogy miért nem sszavaztak szájhuzogatva.
Illetve bekepartiak vagyunk,ha tamadjak a havert,es kussolunk,ha a haver tamad valakit. Akkor az van,h az egy jo haboru. Ez olyan 60as IQig teljesen hiheto sztori.
aggresszort támogatunk, és félünk a háborútól??? hogy is van ez? vagy az egész csak arról szól, hogy hódoljunk be, és nem kell félnünk a rosszaktól? a dutyiban vannak, akik maguknak dobják el a szappant.... :)
A TIsza kormány egyik első intézkedéseként ingyenes rehab programot kell indítania a maffia- kormány propagandája által elvégzett tömeges néphülyítés, illetve képletes lobotómia felszámolása érdekében. A programot pedig rogantoni állítólag Bécsben tartott luxusautó gyűjteményéből fedezni.
Amugy a sorkatona dologra...sztem.itt nem huszevesek kommentelnek jellemzoen,szoval nem tudom,kit szerettel volna itt beparaztatni ezzel. A mai fiatalsagra amugy is raferne minimum 3-6 honap,mert 40 kilos kis nyikhajok gondoljak magukat ferfinak. Szoval ja,legyen csak sorkatonasag,en tamogatom.
Ez egy eleg low-level erveles,lattunk a fidesztol ilyet..."ha a baloldal nyerne.." ez volt a programja. A 3 vadaskodasabol 2 teljesult,adoemelesek es a rezsibohockodas(vallakozoknak 7* ar,kicsit sem infla gerjeszto) meg a haboruba belesodrodas hianyzik. Ezeket a faszsagokat sztem a DPKba told,itt azert latnak az emberek,nem csak neznek.
Ha olvastad Márai Sándor Naplóját, akkor azt is tudhatnád, hogy amíg szarrá bombázták a külső kerületeket, addig a Nagykörúton az emberek káveházakban békesen káveézgattak, a villamosok közlekedtek, az üzletek nyitva voltak. A Margit- hidat pedig úgy robbantották fel a németek, hogy tele volt Budapest ostroma közben ( pl. villamos is közlekedett). Szóval ne vonj le abból nagy következtetést, hogy az emberek még vásárolnak...:-) Szívesen!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!