Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
maxwax
maxwax vasárnap, 16:36
Előzmény: #199419  euler
Igazad van, én túlgondoltam, mert dobrev mond mostnában olyanokat, amiket szerintem nem kellene.
.
Szórólapot bármely lelkes aktivista eljuttatja a postaládákba, ez egyértelmű. Még  fizetni sem kell érte.
euler
euler vasárnap, 16:20
Előzmény: #199418  maxwax
Először tisztázzátok a szórólapterjesztés menetét Magyarországon!
Én csak erről beszéltem. :))
maxwax
maxwax vasárnap, 16:01
Előzmény: #199413  euler
Nem akarok véletlenül sem vitába szállni veled, de Dobrev nyilatkozatai alapján, ha bejutnának a parlamentbe, akkor teljes elszigeteltségben léteznének, súlytalanul. Tudtommal min. 5 fő kell a frakcióhoz, de mennyi a realitása annak, hogy 5 képviselőjük lenne?
Már nagyon nem kedvelem Dobrevet, pedig négy évvel ezelőtt abban reménykedtem, hogy ő lesz a közös ellenzéki jelölt. (Arról most említést sem teszek, hogy annak mennyi az esélye, hogy bejutna a DK.)
Vackoros vasárnap, 16:01
Tegnap lehetett hallani egy elmeroggyant beszédét, szóra sem érdemes, Ma viszont egy kiegyensúlyozott jövőbe látó normális értelmes beszéd hangzott el. 
Vackoros vasárnap, 15:58

Nem jut be ennyi:))
Dk halott 1-2% nem lesz elég a bejutáshoz. 
Saját magukat amortizálták le. 
Mihasznáknak nagyobb esélye van de szerintem nekik sincs sok bejutni. 
Kutyák jó kérdés, Budapesten erős, de országosan kevesek várhatóan ők sem jutnak be. Hogy ezek mennyivel csökkentik a Tisza esélyeit, azt nem tudom, de minden szavazat számít.
Még mindig az a kérdésem, hogy ahol a Mi hazánk erős, akár 5-10% ott vajon visszalép-é a narancsagyúak javára, mert ha igen akkor ők is így jártak, ha viszont nem akkor növelik a Tisza esélyeit. 
babo-lapat vasárnap, 14:22
Azért azt ugye tudod hogy logika buktatóba mentél bele.Azt mondod hogy akit megbízott a kormánypropaganda cég hogy vigyék ki a szórólapjait azokat a DK is fizeti hogy az övékét is.Erdekes valahogy az elmúlt 16 evben nem azt szajkozta az ellenzék hogy minden ilyen ceget a fidesz felvasarol es ellehetetleniti oket .Tudal nekem mutatni az elmúlt 16 évből egy dks szórólapot?
dexter vasárnap, 14:05
Orbánéknak sikerül csak sikerült minden szinten a feudalista rendszert visszahozni.

https://www.youtube.com/watch?v=8ZzC-geEZiY
euler
euler vasárnap, 13:32
Előzmény: #199397  _Sigorszky
"Határozottan eltűnődöm azon, amennyiben a TISZA többséget szerez a parlamentben, a DK vajon kivel fog majd szavazni, ha bejut."
.
Ha még egy kicsit tűnődsz eljuthatsz a kérdésig, hogy talán nem a Lidl-vel, netalán az Aldi-val, mert az ő szórólapjait is bedobta a kisnyugdíjas vagy diákmelós, aki szórólapozásból egészíti ki a jövedelmét.
.
Itt max addig lehet "eljutni", hogy vannak pártok akiknek nincs elég emberük ingyen szórólapozásra.
wgl vasárnap, 12:02
"Közleményt adott ki és feljelentést tett annak az apartmannak a tulajdonosa, ahol Magyar Péter szerint videóra vették a volt barátnőjévelBelföld2026. február 15. – 11:43
wgl vasárnap, 12:02
"Közleményt adott ki és feljelentést tett annak az apartmannak a tulajdonosa, ahol Magyar Péter szerint videóra vették a volt barátnőjévelBelföld2026. február 15. – 11:43
wgl vasárnap, 11:32
Előzmény: #199408  Istvan78
Simán aljas mindenhez segghülye, - saját végzettségéhez is, - de jól adja elő, mert a hívek már meg vannak hülyítve : ő a megváltó, a magyarok védőszentje, a messiás!
..
Miközben a magyar történelem legnagyobb gazembere. 
Istvan78 vasárnap, 11:28
Előzmény: #199403  wgl
Elszed pénzt a bankoktól és harsogja, hogy ezt a pénzt aztán a népnek adja. Baromi jól hangzó hazugság, ugyanis közben csinálja folyamatosan a család és lakástámogató kedvezményes hitel konstrukciókat, amikoris a piaci és kedvezménye kamat közötti pénzt adófizetői pénzből a bankoknak adja. Ellentételez. A másik vetülete még a dolognak, hogy a bankok részben áthárítják az ügyfelekre az extraprofit adókat. Így van az, hogy a bankok végül elégedettek azzal, ami nálunk folyik.
Ámítás. 
wgl vasárnap, 10:38
Aktuálisak! Nagyon!!
„növeli, ki elfödi a bajt”, írta jó okkal a hazáért, magyarságért aggódó Illyés Gyula.
" Minél közelebb van egy birodalom bukása, annál őrültebb törvényeket hoznak."-Cicero
wgl vasárnap, 10:27
Öt éve Magyarországon a legmagasabb az élelmiszerinfláció a térségben
...
A magyar élelmiszerkereskedelem lost, to lost helyzetben, azaz mindenki veszít. 
..
A jó gazdaságpolitika arról ismerszik meg, hogy képes win to win helyzetet teremteni, vagyis olyat, amelyben mindenki úgy érzi jól járt.
2026. február 15.
Hollós János
Vackoros vasárnap, 10:24

https://www.youtube.com/watch?v=ZeS2k44wVgY
Avagy a narancsos hazugságok Dave tollából:) 
wgl vasárnap, 09:53
"— Orbán Viktor ezúttal azt is elmagyarázta, szerinte miből futotta a rezsicsökkentésre, a nyugdíjak emelésére, az szja-mentességre nulla növekedés mellett: 15 év alatt 14.596 milliárd forintot vettek el a bankoktól és a multiktól, és idén is majdnem 2 ezer milliárdot vonnának el.
— Ezt már egy gazdaságilag közepesen képzett ember is szkeptikusan figyeli. Egyrészt nem lett költségvetési többlet az országban, amiből osztogatni lehetne. Tehát most is a semmiből osztogat, azaz tulajdonképpen pénzt nyomtat. 
A másik, hogy joggal gondolhatják sokan ebben az országban azt, hogy ha a miniszterelnök a politikájával a terheket rárakja a szolgáltatói oldalra, akkor azok tovább hárítják ezt a választókra.— 

Vajon az, hogy az a pénz, amit sikerült beszedni a multiktól és a bankoktól, pariban van-e azzal a pénzzel, amit immár negyedik éve nem sikerül beszedni az Európai Uniótól?"
babo-lapat vasárnap, 09:39
Előzmény: #199397  _Sigorszky
nekem ez a 22-es választás után esett le hoyg valami ne mstimme la DK körül.Kizárt dolognak tartottam hogy akkora főlénnyel nyert volna a fidesz ott meg is fordult a fejem hogy a DK szavazatszámlálók bizony a fidesznek számoltak. Aztán jött MP és megmutatta hogy kell harcolni a fidesz propaganda ellen amit mindig is vártam az óellenzéktől de ők soha nem tettek semmit.Kampányuk nulla volt pedig pénzük lett volna rá.Soha nem támadtak vissza csak viselték az ütéseket.Gondolom volt az a pénz amiért ők is beálltak a hazaárulás mellé.

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek