alsóvonal helyében márciusba tényleg kiraknám őket a topikból :) megnézném azta a vergődést amit utána letolnának csak hogy ide tudjanak írni :) pont a kampány időszak utolsó napjaiban nemtudnák a munkájukat végezni.
Egy valamit magyarázzon el nekem valaki. A Fidesz lop, csal, hazudik és pedofil, akkor miért is akarsz realmadrid ezek után is a Fideszre szavazni vagy valamelyik szatelit partjára, amivel ugyanúgy a Fidesz támogatod?
anno a komcsik bukasa után 90-ben minden fideszesnek volt komcsipárti előélete, nem volt zavaró? 98ban az első majd a 2010-es fidesz kormány minden tagja komcsi előéletű volt magas beosztásu rendôrminiszterrel kieg, a komcsi sperma aztán nekiállt sorozatban komcsizni mindenkit, esse tűnt fel?? Akkor most egy fidesz közbenső előélet - MP bevallása szerint 2006-ig lipcsi volt,- miért is zavaró ha a magyar történelem legnagyobb politikai gazemberét és csürhéjét leválthatják?? az, hogy aztán mi lesz, bízzunk és ne jósolgassunk mindenfélét, sok MP- kritizáló előbújt és jósol a vizeletéből. A tiszá tagjait most ezerrel lefideszezők hányszor komcsizták a geczit és csürhéjét, peddig a mostani fideszhatalom nagyjai is majd mindengyik komcsi előéletű élen Ocsmány Vigyorral.
Egy valamit magyarázzon el nekem valaki. A Fidesz lop, csal, hazudik és pedofil, akkor miért is kell nekem MPre szavazni aki kiszolgálta a Nert, lopott, csalt, hazudott, egy vagyont keresett a nernek köszönhetően, az első sorban tapsolt Orbánnak?
Megnéztem random pár megyeszékhelyet (Nyíregyháza, Eger stb.) és közülük minimum 5-ben 100%, hogy a Tisza nyer, így fideszes 2/3 100%, hogy nem lesz. Pest megyében is rengeteg választókerület fog fordulni (azokra most nem volt időm).
Más lemezetek már nincs? Hát, ez elég nagy szegénységi bizonyítvány! De még mindig nem válaszoltatok arra a kérdésemre, hogy mi az, amiről nem szabad beszélni a választásig, mert az bukta lenne, de a választások után mindent lehet? Ezt nem én mondtam, hanem a Tisza szakértője!
Dehogy jelentelek! Már megszoktam, edzett vagyok, de te csak tombolj, sértegess, személyeskedj, ha a tények zavarnak, és ha ezzel levezeted az ok nélküli feszültségedet, akkor máris segítettem!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!