De kurva gyenge,Deutsch Tomikat.tedd be,ahogy a kokaintol.izzad,mint egy lo,es meg felolvasni sem tudja az angolt,mert azt sem tudja,milyen rendezvenyen van. Dehat a drogbulikon nem kerik a.nyelvvizsgat..
Amig varjuk a jogeros iteletet,addig is elkezdjuk fizetni a a megemelt banki kulonadot,mert a fidesz ugye nem.fog.adot.emelni,eleg volt az az 50,a tobbivel megvarjak a valasztast. Aztan johet a nyugdijkorhatar emelese,es a tobbi,elhalasztott finomsag,akkor is Obertauernben leszel,amikor nyer a fidesz,es ezek az aknak aktivalodnak? Ja,hat gondolom..es a soha nem kormanyzo tisza lesz a hibas mindenert.
"Szerdán a Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítélete kimondta, hogy a kormányközeli Indexen novemberben bemutatott, a Tisza Párt állítólagos gazdaságpolitikai terveit tartalmazó 600 oldalas dokumentum valójában nem köthető a Tiszához – közölte Facebook-bejegyzésében Magyar Péter, a párt elnöke.Magyar szerint ezzel „végképp összeomlott Orbán Viktor és a Fidesz teljes kampánya”, és már a bíróság is kimondta, hogy teljes egészében hazugság az az áldokumentum, amiről hónapok óta állítják, hogy az a Tisza adócsomagját tartalmazza. „A bíróság kimondta, hogy ehhez a 600 oldalhoz a Tisza Pártnak semmi köze, és abból semmilyen következtetést nem lehet levonni a Tisza gazdaságpolitikai programjára” – tette hozzá a párt elnöke." Na akkor mostantól ezt annyiszor másolom be, ahányszor hazudoztak itt a fórumon a PedoFidesz média képviselői + ahányszor láttam a hazug PedoFidesz plakátokat az utak mentén.
Erre még válaszolok, Obertauernben voltam az alatt az idő alatt, amikor hiányoztam, mert szegény krida maradt csak neked, akivel személyeskedhettél, alázhattál. De már megírtam, hogy hol voltam!
Vicces,mikor egy nemfideszes,nempropagandista elkezd hazugozni..kb mint amikor Deutsch Tomi elkezd a drogfuggoseg ellen kampanyolni. Azert belefert a balerina Apati weboldalat tolni itt,miutan kiderult,h hazugsag az egesz,meg a 600 oldalas kamu lofasz anyagotokrol is kimondta a birosag,h semmi alapja..adokalkulator,ott is hamar csondben lettel,persze a fidesz banki kulonado emelesenel eppen dolgod.volt mashol,es eltuntel sok sok.napra.....kicsi pinokkio...meselj meg..hat mindenki tudja,h miert is vagy itt valojaban...
Nem szeretnék szövegmagyarázatba belemenni, mert hosszú lenne! Az, hogy információ nélkül valaki csinál valami hülyeséget pedofilos ügyben, attól még nem lesz pedofil! De hagyjuk, úgy sem érted!
Igen. Nagy a jólét, de most meg kell menteni a fél országot, mert nem tudják kifizetni a gázszámlát, de az átlagbér a hazug propaganda szerint nettó 525900 Ft.
Nincs fideszes pedofil? Tényleg? Jó olvasást a gyűjteményben. https://pedofidesz.pages.dev/botranyok Érdekes, valahogy sosem kritzaltad a Fideszt a futószalagon érkező pedofilmosdatásai miatt. Akkor csak belefér, nem?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!